Γιάννης Σπαλιάρας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο! Χέρι - χέρι στη Μύκονο
Gossip Cam

Γιάννης Σπαλιάρας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο! Χέρι - χέρι στη Μύκονο

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στη Μύκονο για να απολαύσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών που ήδη ξεκίνησαν και φυσικά δεν ήταν μόνος.

Μαζί του ήταν και η νέα του σύντροφος, με την οποία απαθανατίστηκαν να περπατούν χεράκι - χεράκι στα σοκάκια του νησιού των ανέμων.

spaliaras-(5).jpg

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε πριν από λίγο στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό για την προσωπική του ζωή λέγοντας με χαμόγελο πως είναι καλά αυτόν τον καιρό και τότε ήταν που ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Σπαλιάρα σύντομα να ντύνεται γαμπρός στο πλευρό της νέας συντρόφου του.

Πάντως στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα πως οι δυο τους έχουν μια πολύ τρυφερή σχέση, την οποία προσπαθούν να διαφυλάξουν από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, αυτή τη φορά, δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη Μύκονο, στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved