Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που λατρέψαμε, η βόλτα Μάζη-Μαγγίρα και ο easy rider Στάθης Σχίζας
Gossip Cam

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που λατρέψαμε, η βόλτα Μάζη-Μαγγίρα και ο easy rider Στάθης Σχίζας

Και ποιον δεν απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr και αυτή την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας.

Το κέντρο της πρωτεύουσας αποτελεί πόλο έλξης για πολύ κόσμο και φυσικά και για τους αγαπημένους μας celebrities οι οποίοι όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν χάνουν την ευκαιρία για να κάνουν τη βόλτα τους και τα ψώνια τους εκεί.

Πρόσφατα, απαθανατίσαμε τη Μπέτυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, οι οποίοι δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι ούτε από τους παπαράτσι αλλά ούτε και από τους περαστικούς.

Το ίδιο συνέβη και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μετά και το φινάλε του My style rocks είναι λίγο πιο χαλαρή και έχει περισσότερο χρόνο για εξόδους. Η Ηλιάνα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά με το στιλ της που πραγματικά λατρέψαμε!

Στην Αθήνα «τσακώσαμε» και τον easy rider και νικητή του περσινού Survivor, Στάθη Σχίζα. Ο ίδιος, με τη μηχανή του που είναι ένα μέσο που τον εξυπηρετεί και δεν το αποχωρίζεται, βρέθηκε εκεί για να τακτοποιήσει κάποιες υποχρεώσεις ενώ όταν αντιλήφθηκε τον φακό, έφτιαξε τα πράγματά του και αποχώρησε από το σημείο, χωρίς όμως να δείξει ότι ενοχλείται.

Δείτε τον στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved