The Castaways: Το gossip-tv στα γυρίσματα στο Πήλιο! Οι φοίνικες, οι σεκιούριτι και τα αυστηρά μέτρα
Gossip Cam

The Castaways: Το gossip-tv στα γυρίσματα στο Πήλιο! Οι φοίνικες, οι σεκιούριτι και τα αυστηρά μέτρα

Η Sheridan Smith και η Celine Buckens θα πρωταγωνιστήσουν στην τηλεοπτική μεταφορά του The Castaways. Μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πήλιο.

Τα καταλύματα στο ανατολικό Πήλιο είδαν τις κρατήσεις τους να αυξάνονται σημαντικά καθώς οι συντελεστές της σειράς, έμειναν σε αυτά για έναν ολόκληρο μήνα. Η Τσαγκαράδα, ο Άγιος Ιωάννης, η Ανάληψη και άλλα χωριά γέμισαν με κόσμο που βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Οι ιθύνοντες φρόντισαν να «σφραγίσουν» κάποιες από τις παραλίες προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα και απαγορευόταν να εισέλθει κάποιος που δεν είχε σχέση με το πρότζεκτ.

Τα μέτρα ήταν αυστηρά και παντού υπήρχαν σεκιούριτι έτσι ώστε να εμποδίζεται η είσοδος στην παραλία που γινόταν το εκάστοτε γύρισμα.

TheCastaways-Greece-(1).jpeg

Το gossip-tv.gr, κατάφερε και «τρύπωσε» στην παραλία Πλάκα και όπως θα δείτε στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε, τοποθέτησαν στην αμμουδιά μέχρι και φοίνικες έτσι ώστε το μέρος να θυμίζει κάτι εξωτικό.

Τα γυρίσματα του The Castaways ξεκίνησαν στα Φίτζι και στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν στα μέσα του Ιουλίου.

Η δραματική σειρά βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της ίδιας της Λούσι Κλαρκ και θα μεταδοθεί στο Paramount+.

Το "The Castaways" ακολουθεί την ιστορία των αδελφών Lori (Smith) και Erin (Buckens) στις διακοπές στα Φίτζι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το "The Castaways" είναι μια παραγωγή των Clapperboard Studios και Blackbox Multimedia και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Paramount+.

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες μας από τα γυρίσματα:

Τι θα δούμε στη σειρά...

Μετά από μια σύγκρουση, η Έριν δεν επιβιβάζεται ποτέ στην πτήση που ταξιδεύει για το νησί για το τροπικό θέρετρο – και το αεροπλάνο, με τη Λόρι επί του σκάφους, δεν φτάνει ποτέ στον προορισμό του.

Μήνες αργότερα, παρόλο που δεν βρέθηκαν συντρίμμια ή επιζώντες, η Έριν αρνείται να χάσει την ελπίδα ότι η αδερφή της θα έχει επιζήσει.

Αφού η πιστωτική κάρτα της Λόρι χρησιμοποιείται σε ένα κατάστημα σε ένα απομακρυσμένο χωριό στα Φίτζι, η Έριν ξεκινά αμέσως από το Ηνωμένο Βασίλειο για να ερευνήσει το μυστήριο της εξαφάνισης της αδερφής της.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την έρευνα της Έριν και τον αγώνα της Λόρι για επιβίωση μετά τη συντριβή σε ένα τροπικό, απομακρυσμένο έρημο νησί.

Τα σκοτεινά μυστικά που αποκαλύφθηκαν τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν αποκαλύπτουν σιγά σιγά την αλήθεια για το τι συνέβη στη Λόρι και τους συνεπιβάτες της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved