Το αποχαιρετιστήριο πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη στη Ρόδο με τους συνεργάτες της σε 5άστερο ξενοδοχείο
Gossip Cam

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη στη Ρόδο με τους συνεργάτες της σε 5άστερο ξενοδοχείο

Αυλαία έριξε, όπως όλες οι εκπομπές, χθες (7/7) η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα όμως η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει τους εκλεκτούς συνεργάτες της με έναν ξεχωριστό τρόπο. 

Έτσι, τους προσκάλεσε σε ένα μαγικό τριήμερο αποχαιρετιστήριο πάρτι στο νησί των Ιπποτών και μάλιστα με διαμονή σε ένα από τα πιο πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία της Ρόδου.

Ο λόγος για το πολυτελές ξενοδοχείο “Rodos Palace”, που εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό φιλοξενίας για όσους επισκέπτονται το νησί, όπου η αγαπημένη παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με ολόκληρη τη συντακτική ομάδα της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα”, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, απόλαυσαν ένα μαγευτικό αποχαιρετιστήριο τριήμερο, μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά!

Η τηλεοπτική ομάδα άφησε πίσω για λίγο τους απαιτητικούς ρυθμούς της Αθήνας και απήλαυσε μοναδικές στιγμές. Όλοι μαζί κολύμπησαν στα κρυστάλλινα νερά στις ανανεωμένες Πηγές Καλλιθέας, μια παραλία που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής από βότσαλα και βράχους που οδηγούν στη θάλασσα, καθώς και στην παραλία Αφάντου για ηρεμία και παιχνίδια στο νερό. Εκεί, όλη η ομάδα της εκπομπής φιλοξενήθηκε από τον Μανώλη Αβάντη, ιδιοκτήτη του ιστορικού εστιατορίου “Αβάντης”, σ' ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Τα βράδια η Ζήνα Κουτσελίνη και όλη η ομάδα της διασκέδασαν στη παλιά πόλη της Ρόδου με φορείς του νησιού, ενώ δεν παρέλειψαν νωρίτερα να κάνουν shopping στα διασημότερα εμπορικά καταστήματα και να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Το τελευταίο βράδυ δοκίμασαν τοπικές γεύσεις συνδυασμένες με τη μοντέρνα κουζίνα του Chef Λυσίμαχου Δράκου, στο “NOR Beach House Project” του γνωστού Ροδίτη επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη, στο ακρωτήρι του λιμανιού.

Δείτε φωτογραφίες από αυτό το μαγικό τριήμερο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved