Κατάμεστη η Επίδαυρος για τη «Μήδεια» από λαμπερές παρουσίες-Σπάνια φωτό του Ψαρρά με τον γιο του
ndpphoto@gmail.com
Gossip Cam

Κατάμεστη η Επίδαυρος για τη «Μήδεια» από λαμπερές παρουσίες-Σπάνια φωτό του Ψαρρά με τον γιο του

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει μία ξεχωριστή παράσταση, τη Μήδεια του διάσημου σκηνοθέτη Frank Castorf με αξιόλογους συντελεστές. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν οι Στεφανία Γουλιώτη, Σοφία Κόκκαλη, Μαρία Ναυπλιώτου, Αγγελική Παπούλια, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αινείας Τσαμάτης, Νικόλας Χανακούλας και Νίκος Ψαρράς και φυσικά το Αρχαίο Αργολικό θέατρο άρχισε να γεμίζει από νωρίς με καλούς φίλους συναδέλφους που ήθελαν να απολαύσουν μία τόσο ξεχωριστή δουλειά.

epidavros-mideia-(1).jpg

Το κατάμεστο αρχαίο αργολικό θέατρο.

ndpphoto@gmail.com

Ανάμεσα στους επώνυμους καλλιτέχνες που είδαμε αργότερα στα παρασκήνια, να αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές ήταν η Ζέτα Δούκα που ήθελε να είναι στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων για να εμψυχώνει τους καλούς της φίλους Νίκο Ψαρρά και Μαρία Ναυπλιώτου αλλά και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Μαρία Πετεβή, ο Δημήτρης Πετρόπουλος και πολλοί ακόμα.

Τα φωτογραφικά φλας πάντως για λίγο έκλεψαν ο Νίκος Ψαρράς που είχε την καλύτερη επίσκεψη στα παρασκήνια, αυτή του γιου του και φυσικά της συζύγου του Έλενας Καρακούλη με την οποία είναι πολύ δεμένοι.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved