Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Αθήνα αλλά όχι στο instagram - Πού εθεάθη;
AGGELOS LIGKAS CLICKS&CLIPS
Gossip Cam

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Αθήνα αλλά όχι στο instagram - Πού εθεάθη;

Στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη η οποία μετά το φινάλε της εκπομπής της στο Mega έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω της όσον αφορά τη διαδικτυακή της παρουσία.

Η ίδια από την ημέρα του φινάλε της εκπομπής «Ελένη» δεν έχει μοιραστεί τίποτε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αφήνοντας το φανατικό της κοινό να την ψάχνει.

Η τελευταία της ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CuZf72htlQT/

«Τι να ανεβάσω; Πραγματικά τι να ανεβάσω; Νομίζω ότι δε θα παρακολουθείτε εμένα πια εύκολα στο instagram. Προτιμώ όλο το χρόνο που έχω στο σπίτι, όπως και εσείς, να το περάσω με τα παιδιά μου…», έχει απαντήσει η Ελένη Μενεγάκη κατά το παρελθόν όταν την είχαν ρωτήσει για την απουσία της από τα social media.

Η παρουσιάστρια και βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης εθεάθη στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να την απαθανατίσει.

Ελένη

Όπως φαίνεται η Ελένη έχει σηκώσει τα μανίκια και βρίσκεται ανάμεσα σε Άνδρο και Αθήνα με σκοπό να ετοιμάσει την εκπομπή της που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο.

Οι αλλαγές στην μεσημεριανή ζώνη του Mega θα είναι μεγάλες καθώς τα στελέχη του σταθμού εμφανίζονται προβληματισμένα. Η πρώτη σκέψη που έπεσε στο τραπέζι ήταν να συρρικνωθεί το μεσημεριανό δελτίο ώστε η «Ελένη» να ξεκινάει στις 13:00 αντί του 13:30 και να είναι αρκετά περικομμένη. Όμως, αυτό προσέκρουσε στη σθεναρή αντίσταση του ειδησεογραφικού τμήματος.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε άρον άρον στην Αθήνα από την Άνδρο για συζητήσεις με το κανάλι.

O φωτογραφικός φακός την εντόπισε με τους συνεργάτες της στην Αθήνα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved