Τα τρυφερά φιλιά του Γιώργου Καράβα στη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού
Gossip Cam

Τα τρυφερά φιλιά του Γιώργου Καράβα στη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού

Τις αγορές τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο έκαναν ο Γιώργος Καράβας με τη Ραφαέλα Ψαρρού.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κάνει τα ψώνια του με χαλαρή διάθεση. Το στυλ φυσικά ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό ενώ τα τρυφερά φιλιά έδιναν και έπαιρναν.

Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρακάτω, ο πρώην κριτής του GNTM επέλεξε ένα κοντό σορτς και φαρδύ λευκό πουκάμισο, ενώ το look του ολοκλήρωσε με μπεζ παπούτσια, γυαλιά ηλίου και καπέλο. Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε τζιν σε γκρι χρώμα, μπεζ σανδάλια και διακριτικά κοσμήματα.

Το ζευγάρι, όπως θα δείτε, είχε μαζί και το σκυλάκι του.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού αντάλλαξαν μερικά τρυφερά φιλιά καθώς ο έρωτας τους είναι μεγάλος. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο.

karavas

«Το μεγαλύτερο βάρος των παιδιών το έχει επωμιστεί η Ραφαέλα και μαζί με το επιχειρείν είναι πολλά καρπούζια σε μία μασχάλη», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καράβας.

836640-(1).jpg

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως έχει ψάξει το κινητό της συζύγου του: «Ναι μωρό μου έχω ψάξει το κινητό σου ουκ ολίγες φορές, χωρίς να μου έχεις δώσει δικαίωμα».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ραφαέλα Ψαρού είχε πει για τον αγαπημένο της: «Μη δίνουμε θάρρος στον Γιώργο γιατί θέλει. Είναι ωραία όλη η διαδικασία της οικογένειας. Ήθελα να κάνω παιδιά ειδικά όταν γνώρισα τον Γιώργο γιατί μου το ενέπνευσε. Με ένα τρίτο παιδί θα έβγαινα off», παραδέχτηκε η ίδια.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved