Χαλαρώνει στο εξοχικό του στο Πήλιο ο Πάνος Ιωαννίδης - Αποκλειστικές φωτό
Gossip Cam

Χαλαρώνει στο εξοχικό του στο Πήλιο ο Πάνος Ιωαννίδης - Αποκλειστικές φωτό

Μπορεί ο Πάνος Ιωαννίδης να μην έχει δείξει στους πάνω από 350.000 followers του στο Instagram το πού βρίσκεται φέτος το καλοκαίρι όμως ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε για άλλη μια φορά στο Πήλιο.

Το βουνό των Κενταύρων έχει γίνει ο αγαπημένος του προορισμός καθώς πλέον εκεί διατηρεί και την εξοχική του κατοικία. Ο ίδιος επέλεξε και τη Ζαγορά για να βαφτίζει και τον γιο του, πριν από λίγο καιρό, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το gossip-tv.gr με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

ioannidispanos_198335303_124449289769084_1178232851534142501_n.jpg

Και φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Πήλιο μαζί με τον γιο του και την σύζυγό του και χαλαρώνει γεμίζοντας τις μπαταρίες του για τον χειμώνα που έρχεται καθώς θα έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και απαιτητικά γυρίσματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ο Πάνος Ιωαννίδης λοιπόν, εθεάθη σε ταβερνάκι, το οποίο επιλέγει συχνά και βρίσκεται ακριβώς επάνω στην παραλία. Εκεί απόλαυσε το φαγητό του, την ηρεμία και την απίθανη θέα.

panosioannidis-(4).jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος, έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του και όχι με την προσωπική του ζωή και τα έχει καταφέρει μια χαρά!

panosioannidis-(2).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved