Αποκλειστικό: H Τζένη Μπότση μαζί με την κόρη της στην πιο διάσημη παραλία της Ικαρίας
Gossip Cam

Αποκλειστικό: H Τζένη Μπότση μαζί με την κόρη της στην πιο διάσημη παραλία της Ικαρίας

Στην Ικαρία περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζένη Μπότση για έναν ακόμη Αύγουστο. 

Η πανέμορφη ηθοποιός λατρεύει το νησί και κάθε χρόνο βρίσκεται στον τόπο που έγινε για εκείνη και την οικογένειά της το απόλυτο ησυχαστήριο. Η ίδια έχει δημιουργήσει το δικό της υπέροχο εξοχικό κοντά στον Εύδηλο και πιο συγκεκριμένα στο Κεραμέ. Μάλιστα δεν παραλείπει να βρεθεί σε πολλά από τα παραδοσιακά πανηγύρια του νησιού και να χορέψει με την ψυχή της Ικαριώτικο.

Η Τζένη Μπότση στην πιο διάσημη παραλία του νησιού:

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/8 βρέθηκε στην διάσημη παραλία Μεσακτή μαζί με την κόρη της, Αλίκη.

processed-982BBBC4-FFC9-4588-96FC-A5DA7D2E3473-CAA616E3-7278-4985-9A22-068F54E4EF15.jpeg.jpeg

Η Τζένη Μπότση στην Ικαρία!

Η ίδια ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή και ευδιάθετη μαζί με την κόρη της Αλίκη. Η ηθοποιός που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στη μικρή οθόνη και στο θέατρο απόλαυσε το μπάνιο της και την παρέα των αγαπημένων της φίλων.

Δείτε εικόνες από την εξόρμηση της Τζένης Μπότση με την κόρη της στην παρακάτω Gellery:

Το καλοκαίρι του 2022 έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με βίντεο από παραδοσιακό πανηγύρι. Στη λεζάντα είχε γράψει:

«Καλοκαίρι 2022….Με ένα πλατύ , ήρεμο και γαλήνιο χαμόγελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώ για άλλη μια χρονιά την Ικαρια, την Ικαριά ΜΟΥ! Βρέθηκα πάλι με τις νεράιδες και τα ξωτικά μου, ένιωσα ξανά τον Διονυσο να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, και δειλά δειλά μετά από 3 χρόνια αγκαλιάστηκα και πάλι για να χορέψω τον μαγικό μας χορό! Και αν γεμίζουν συνέχεια δάκρυα τα μάτια μου ,όσο γράφω, είναι γιατί αισθάνομαι την τύχη να με πνιγεί! Τύχη γιατί γυρνάω κάθε χρόνο στη σταθερά μου, στις αναμνήσεις μου, ενώ δημιουργώ αναμνήσεις ζωής και για την Αλίκη! Καλή συνέχεια καλοκαιριού….αν και όλοι ξέρουμε ότι με αυτή την ευχή απλά, χρυσώνουμε το χάπι…», είχε γράψει η Τζένη Μπότση

https://www.instagram.com/tv/ChcSEUYDOLD/

Σε συνέντευξη της είχε μιλήσει για το ησυχαστήριο της με τα καλύτερα λόγια:

«Το νησί μου. Εκεί που αγαπώ τα πάντα και με ενοχλεί το τίποτα. Τι να σας πω για την Ικαριά μου; Δεν είμαι αντικειμενική. Για εμένα καλοκαίρι σημαίνει Ικαρία.

Βουτιές στη Μεσακτή που τώρα έχει και surf school για όσους αγαπούν τα κύματα. Κολύμπι, φίλοι, χοροί στους ρυθμούς της reggae μουσικής. Άλλο σημείο συνάντησης για μπάνιο είναι ο Κάμπος. Τη θάλασσα στην Iκαρία πρέπει να τη σεβόμαστε. Μας το επιβάλλει. Τα μεγάλα κύματα και τα υπόγεια ρεύματα κρύβουν κινδύνους. Έχουμε μάθει να κοιτάμε τις σημαίες πριν βουτήξουμε αλλά είναι και ένα κομμάτι της γοητείας της.

Ο νότος της Ικαρίας έχει τις Σεϋχέλλες για μπάνιο και το μοναδικό Τραπάλου. Έχει και την αγαπημένη μου παραλία που θέλει λίγο περπάτημα για να φτάσεις, κάτω από το εκκλησάκι του Αϊ Γιώργη. Το απόγευμα βόλτα στον αγαπημένο μου Εύδηλο. Τοστ και παγωτό στον Αυγά, το καφενείο που έχει το καλύτερο τοστ στον κόσμο.», είχε πει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved