Βιβή Τσιάμη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της!
Gossip Cam

Βιβή Τσιάμη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της!

Χθες (22/9) η Βιβή Τσιάμη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κώστα Παπακωνστανίνου μετά από μερικά χρόνια σχέσης και αρμονικής συμβίωσης. 

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα.

Η πρώην Playmate είχε μιλήσει για τον επικείμενο γάμο της με τον αγαπημένο της, μόλις λίγες εβδομάδες πριν τη μεγάλη μέρα.

«Είχαμε συζητήσει ότι έχουμε μια τέτοιου είδους σχέση, σοβαρή, για να καταλήξει σε γάμο, αλλά δεν ήξερα πότε και αν θα έκανε την πρόταση... Είχαμε πάει βόλτα τα σκυλάκια µας και κάποια στιγμή συναντηθήκαμε. Μετά πάλι συναντηθήκαμε στη βόλτα. Μέναμε κοντά, οπότε συναντιόμασταν. Κάποια στιγμή µε προσέγγισε για να βγούμε ραντεβού. Βγήκαμε και είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή. Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον κόσμο» είχε πει η Βιβή Τσιάμη η οποία έλαμπε μέσα στο ολόλευκο με δαντέλα νυφικό το οποίο είχε συνδυάσει με πέπλο.

Στο πλευρό της ο άντρας της ζωής της ο οποίος περίμενε υπομονετικά με την λευκή ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα να τη δει να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στο Κορωπί όπου οι νεόνυμφοι διασκέδασαν και μοιράστηκαν τη χαρά τους με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους, ανάμεσά τους και η Σάσα Σταμάτη, στενή φίλη της νύφης.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved