Διονύσης Μακρής - «Είσαι Πάλι Εδώ»: Λαμπεροί καλεσμένοι στην παρουσίαση του νέου του single
Gossip Cam

Διονύσης Μακρής - «Είσαι Πάλι Εδώ»: Λαμπεροί καλεσμένοι στην παρουσίαση του νέου του single

Δυναμική επιστροφή για τον ταλαντούχο Διονύση Μακρή ο οποίος παρουσίασε το νέο του single σε ένα party που τα είχε όλα.

Ο τραγουδιστής τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Dream show the music το 2005 επιστρέφει με το πολλά υποσχόμενο κομμάτι «Είσαι Πάλι Εδώ» σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Γονίδη.

Ο ίδιος φαίνεται να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, αφού μετά το γάμο του και τον ερχομό του γιου του, ήρθε το συμβόλαιο με την Panik, η μετακόμιση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και τώρα η συνεργασία με τον Σταμάτη Γονίδη.

Στο λαμπερό press dinner βρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος αλλά και δημοσιογράφοι. Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν η Εύη Δρούτσα και ο Βαγγέλης Τούντας που του έγραψαν τις πρώτες του επιτυχίες και φυσικά ο ιθύνων νους του «Είσαι Πάλι Εδώ» Σταμάτης Γονίδης.

IMG_6838.jpg

Ανδρέας Μικρούτσικος - Διονύσης Μακρής

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος παρουσίασε το Dream Show το 2005 μέσα από το οποίο έλαμψε ο τραγουδιστής, ήταν ασφαλώς εκεί.

Στη βραδιά παρευρέθηκαν και οι πρωταγωνιστές του video clip που γυρίστηκε στην Βαρκελώνη σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Κρητικός και ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved