Ο Οικονομόπουλος έκανε πρεμιέρα & επιτέλους η Σκορδά έκανε βραδινή έξοδο στα μπουζούκια!
Gossip Cam

Ο Οικονομόπουλος έκανε πρεμιέρα & επιτέλους η Σκορδά έκανε βραδινή έξοδο στα μπουζούκια!

Σπάνια βλέπει κανείς τα τελευταία χρόνια τη Φαίη Σκορδά να ξενυχτάει διασκεδάζοντας σε κάποιο νυχτερινό σχήμα όμως να που ο Νίκος Οικονομόπουλος με την πρεμιέρα του κατάφερε να την κάνει να αλλάξει λίγο τις συνήθειές της. 

Έχοντας αφοσιωθεί στην καριέρα της, τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της και τα δύο της αγόρια, η Φαίη Σκορδά τα τελευταία χρόνια δεν έκανε βραδινές εξόδους, εκτός αν ήταν επαγγελματικά αδύνατον να τις αποφύγει.

Χθες το βράδυ όμως, η πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να βγει και εκείνη λίγο και να διασκεδάσει.

Μάλιστα, λίγο πριν, η Φαίη Σκορδά είχε βρεθεί σε λαμπερό κοσμικό event με μία φίλη της και εφόσον η παρέα το «σήκωνε», είπε να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στα μπουζούκια μετά από αρκετό καιρό.

Μαζί με τη στενή συνεργάτιδά της Σοφία Ραφτοπούλου, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά, φορώντας ένα τζιν καμπάνα, ένα λευκό πουκάμισο και ένα δερμάτινο σακάκι που της ταίριαζαν πολύ, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζει.

Συναντήσεις κορυφής

Εκεί όμως η Φαίη είχε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Τυχαία συνάντησε στο μαγαζί την άλλοτε συνεργάτιδά της Σάσα Σταμάτη με την οποία μάλιστα πόζαραν για τους φωτογραφικούς φακούς. Στο μαγαζί είδαμε επίσης τον Κώστα Κόκλα με τον σκηνοθέτη των τηλεοπτικών επιτυχιών Βασίλη Θωμόπουλο ενώ στην παρέα του για λίγο βρέθηκε και ο Μάνος Ιωάννου.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved