Η σπάνια έξοδος του Πάτρα με τη σύζυγό του, η σικ Σίσσυ Χρηστιδου & η εμφάνιση-έκπληξη της Κορομηλά
Gossip Cam

Η σπάνια έξοδος του Πάτρα με τη σύζυγό του, η σικ Σίσσυ Χρηστιδου & η εμφάνιση-έκπληξη της Κορομηλά

Ένας πολύ καλός λόγος συγκέντρωσε επώνυμους και λαμπερές παρουσίες στο θέατρο Άλφα. 

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος έκανε την παρουσίαση του νέου του βιβλίου και είχε τη χαρά να έχει κοντά του αγαπημένους φίλους.

Ανάμεσά τους τον Θανάση Πάτρα ο οποίος μάλιστα δεν εμφανίστηκε μόνος αλλά μετά από πολύ καιρό έκανε έξοδο με τη σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη.

Ο γνωστός παρουσιαστής τον οποίο απολαμβάνουμε στην πρωινή εκπομπή Mega Καλημέρα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη με επιτυχία, ήθελε να τιμήσει τον καλό του φίλο, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του με την οποία είχαμε να τον δούμε πολύ καιρό κάπου δημόσια. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στην ίδια εκδήλωση το παρών έδωσε και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία είχε επιλέξει για την περίσταση ένα μαύρο κλασικό παντελόνι και ένα επίσης κλασικό πουκάμισο. Μία safe επιλογή που πάντα κερδίζει. Μαζί της ήταν και η κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά με την οποία έφτασαν μαζί στο θέατρο Άλφα, εγκαίρως για να παρακολουθήσουν την όμορφη αυτή εκδήλωση. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Την έκπληξη όμως έκανε η Ρούλα Κορομηλά η οποία εμφανίστηκε στην εκδήλωση με total black σύνολο, επίσης safe επιλογή για τη βραδιά. Χρόνια καλή φίλη με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, δεν θα μπορούσε να μην είναι κοντά του σε μία τέτοια σημαντική στιγμή του με την παρουσίαση του βιβλίου του. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved