Ο ερωτευμένος Σπαλιάρας, η βόλτα της Σπυροπούλου με τον γιο της και η casual Παπαρίζου
Gossip Cam

Ο ερωτευμένος Σπαλιάρας, η βόλτα της Σπυροπούλου με τον γιο της και η casual Παπαρίζου

Μια βόλτα στην Αθήνα από κέντρο μέχρι και Γλυφάδα είναι αρκετή ώστε να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Πού συναντήσαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον γιο της; Πόσο ερωτευμένος είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και πώς ντύνεται η Έλενα Παπαρίζου όταν βγαίνει για αγορές. Συνέχισε να διαβάζεις…

Στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε την Κωνσταντίνα Σπουροπούλου με την ομορφότερη παρέα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα της στην περιοχή του Κολωνακίου με τον γιο της στο καροτσάκι. Η Κωνσταντίνα για μια ακόμη φορά έδειχνε στα καλύτερά της και πώς όχι αφού ο ερχομός του γιου της, της έχει φέρει την απόλυτη ευτυχία. Για τη βόλτα της στο κέντρο η παρουσιάστρια επέλεξε ένα στενό τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο και ένα ζευγάρι άνετα sneakers.

Στη Γλυφάδα συναντήσαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα και δεν ήταν μόνος. Ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» να απολαμβάνει τη βόλτα του στα νότια προάστεια παρέα με την καλλονή σύντροφό του, Αγγέλικα. Κομψή με ένα μάξι μαύρη φόρεμα κι εκείνος πλάι της γοητευτικός, μαγνήτισαν τα βλέμματα!

Στη Γλυφάδα συναντήσαμε όμως και την Έλενα Παπαρίζου, η οποία έκανε τη βόλτα της για αγορές. Η Έλενα Παπαρίζου με casual σύνολο συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε ένα wide leg τζιν παντελόνι σε ανοιχτή μπλε απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved