Άννα Βίσση: Αποθέωση για την «απόλυτη» στην πρεμιέρα της-Το απίθανο look που θύμιζε Michael Jackson
Gossip Cam

Άννα Βίσση: Αποθέωση για την «απόλυτη» στην πρεμιέρα της-Το απίθανο look που θύμιζε Michael Jackson

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 15/12 η Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού. Μετά από μία αναβολή, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επέστρεψε και παρουσίασε ένα μοναδικό show όπως πάντα.

H Άννα Βίσση παρουσίαζε τις τελευταίες βδομάδες στα social media της την πυρετώδη προετοιμασία στην οποία βρισκόταν, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα τόσο από την πρόβα της με τους μουσικούς, όσο και από τις τεχνικές εργασίες που γίνονταν στον χώρο.

Το ανανεωμένο νυχτερινό κέντρο άλλαξε και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει την καταξιωμένη Άννα Βίσση που φέτος έκλεισε 50 χρόνια στη μουσική.

2.jpg

Από την πρεμιέρα δεν μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της Νίκος Καρβέλας. H τραγουδίστρια επέλεξε ένα γυαλιστερό παντελόνι με κρόσσια στο τελείωμα, μία μπλούζα με ιδιαίτερες αλυσίδες στο πάνω μέρος και σακάκι με ασημένια κρυσταλλάκια στο πέτο και στους ώμους. Το look συμπληρώθηκε με μαύρα γάντια.

Το απίθανο look που θύμιζε Michael Jackson

Στο 2ο μισό της εμφάνισης της η Άννα Βίσση άλλαξε τελείως ύφος φορώντας μια λευκή ανάλαφρη μπλούζα με περίτεχνα σκισίματα στα χέρια και κεντήματα στο μπούστο, την οποία συνδύασε με baby pink γυαλιστερό δερμάτινο παντελόνι.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved