Καγιά: Με απαράμιλλο στυλ και δίχως ίχνος μακιγιάζ για ψώνια - Το αξεσουάρ που τράβηξε τα βλέμματα
Gossip Cam

Καγιά: Με απαράμιλλο στυλ και δίχως ίχνος μακιγιάζ για ψώνια - Το αξεσουάρ που τράβηξε τα βλέμματα

Άλλη μία εμφάνιση που συζητήθηκε για την κομψότητά της, έκανε προσφάτως η Βίκυ Καγιά

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε εμπορικό κέντρο να κάνει τα ψώνια της και έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση καθώς κοιτούσε βιτρίνες και έψαχνε να βρει ό,τι έλειπε από την γκαρνταρόμπα της.

Η Βίκυ Καγιά, φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, μαύρα loafers και ένα ριγέ πουκάμισο, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Κυρίως όμως ήταν η τσάντα που κρατούσε, γνωστού οίκου μόδας που έκανε τη μεγάλη διαφορά και έδινε πολλούς... πόντους στο στυλ της!

vicky-kagia-(2).jpg

Πρόκειται για μία πανάκριβη τσάντα γνωστού Γαλλικού οίκου μόδας που αποτελεί το... αντικείμενο του πόθου για τον γυναίκειο πληθυσμό την οποία η Βίκυ Καγιά χρησιμοποιεί με πολλά outfits, είτε πρόκειται για πρωινές είτε για πιο επίσημες εμφανίσεις της. Βλέπετε, η συγκεκριμένη τσάντα ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας, ειδικά αν την έχεις αποκτήσει στο ουδέτερο χρώμα που επέλεξε η Βίκυ Καγιά να την έχει.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, εντελώς άβαφτη και με πολύ καλή διάθεση περιηγήθηκε στα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου και μάλιστα όταν αντίκρισε απέναντί της τον φωτογραφικό φακό άρχισε να χαιρετά με χαρά.

Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved