Μαρία Καρλάκη: Η έξοδος με τον γιο της, λίγο πριν μπει στο J2US - Αποκλειστικές φωτό
Gossip Cam

Μαρία Καρλάκη: Η έξοδος με τον γιο της, λίγο πριν μπει στο J2US - Αποκλειστικές φωτό

Η Μαρία Καρλάκη έγινε μανούλα για πρώτη φορά στις 11 Νοέμβρη 2023 και από τότε ο γιος της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η όμορφη τραγουδίστρια, που σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνει το ερχόμενο Σάββατο 24/2 στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US, με παρτενέρ τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Καπετάνιο, μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, φροντίζει να περνά τον περισσότερο χρόνο της με τον μονάκριβο γιο της.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, εντόπισε και απαθανάτισε την Μαρία Καρλάκη, στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκε μαζί με φίλους της και φυσικά μαζί της είχε και τον γιο της.

mariakarlaki.jpg

Η Μαρία Καρλάκη με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε, η τραγουδίστρια, τάιζε τον γιο της και έδειχνε πολύ χαρούμενη. Πολλοί ήταν εκείνοι που την αναγνώριζαν και της μιλούσαν και εκείνη απαντούσε σε όλους με ευγένεια και χαμόγελο.

«Επιστρέφω στη δουλειά γιατί πρέπει να δουλέψω για να μπορώ να μεγαλώσω τον γιο μου», είχε δηλώσει πρόσφατα στη Super Κατερίνα. Αναμένουμε λοιπόν να την δούμε το Σάββατο στο Just the 2 of us.

karlaki2.jpg

Η Μαρία Καρλάκη με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved