Γιάννης Μπέζος: «Εκείνες και εγώ»! Ο πρωταγωνιστής του Famagusta με τις γυναίκες της ζωής του!
Ο Γιάννης Μπέζος με την κόρη του, Ηρώ και τη γυναίκα του, Ναταλία Τσαλίκη
Gossip Cam

Γιάννης Μπέζος: «Εκείνες και εγώ»! Ο πρωταγωνιστής του Famagusta με τις γυναίκες της ζωής του!

Μπορεί στην κωμική σειρά «Εκείνες και εγώ» ο Γιάννης Μπέζος να υποδυόταν τον γυναικά Δόγκανο, στην προσωπική του ζωή όμως είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς και αφοσιωμένος σύζυγος για την κόρη του Ηρώ Μπέζου και τη γυναίκα του Ναταλία Τσαλίκη

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής τον οποίο αυτή τη σεζόν τον απολαμβάνουμε σε έναν δραματικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Famagusta» η οποία κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου, μακριά από πλατό γυρισμάτων και θεατρικά σανίδια είναι ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης που τα δίνει όλα για τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Γιάννης Μπέζος: «Έκανα λάθη, έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην κόρη μου»

mpezos-mpezou-tsaliki-(4).jpg

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που με τη Ναταλία Τσαλίκη είναι μαζί εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια. Τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες πορεύονται μαζί και φυσικά είναι και οι δύο πολύ στοργικοί γονείς για τη μοναχοκόρη τους, Ηρώ η οποία ακολουθεί τα χνάρια τους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιάννης Μπέζος βέβαια, έχοντας κάνει την αυτοκριτική του ως πατέρας έχει παραδεχτεί σε τηλεοπτική του συνέντευξη:

«Έχω κάνει με ειλικρίνεια, σαν πατέρας, την αυτοκριτική μου. Γίνανε λάθη από τη μεριά μου κυρίως. Δεν αφιέρωσα τον χρόνο που έπρεπε, δούλευα πιο πολύ απ' ό,τι θα έπρεπε, δεν χρειαζόταν. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην κόρη μου» έχει παραδεχτεί ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, θέλει τελευταία να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

Ο φωτογραφικός φακός πάντως απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια να απολαμβάνει τη βόλτα της στη Βουκουρεστίου, δείχνοντας να είναι όλοι τους σε πολύ καλή διάθεση. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved