Ζωζώ Σαπουντζάκη: Νέα βραδινή έξοδος μετά την περιπέτεια της υγείας της - Αποκλειστικά στιγμιότυπα
Gossip Cam

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Νέα βραδινή έξοδος μετά την περιπέτεια της υγείας της - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας της, φαίνεται πως έχει βρει πάλι τα πατήματά της και έχει ήδη ξεκινήσει τις βραδινές της εξόδους.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, ήταν και παραμένει η χαρά της ζωής που οι φίλοι και η διασκέδαση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνη και έτσι δεν χάνει ευκαιρία για εξόδους ακόμα και αν πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε με την υγεία της.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στο Open, είχε πει πως έχει πολλά και σχέδια και όνειρα που έχει ακόμα να πραγματοποιήσει και δεν πτοείται από τίποτα.

Λιάγκας: «Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αν ήταν νεότερη, θα μπορούσα να έχω σχέση μαζί της»

1713212605524-863583956-zozo.jpg

Η Ζωζώ σε νέα έξοδο.

«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Έχω πολλά σχέδια και θα είναι πολύ ωραία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν πάντα κοντά μου, δέχτηκα πολλά ευχές, λουλούδια, σας ευχαριστώ όλους. Πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας και να πατάμε στα πόδια μας», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Πρωινό Σου Σου η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά από εκείνη την πρώτη της βραδινή έξοδο, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, την εντόπισε και την απαθανάτισε στο Mayor, αργά το βράδυ της Δευτέρας 15/4, όπου δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη. Πώς θα γινόταν αυτό άλλωστε; Αμέσως μόλις την είδαν οι θαμώνες του μαγαζιού, θέλησαν να τους πει ένα τραγούδι κι εκείνη φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι.

Η αγαπημένη μας Ζωζώ, έδειχνε να περνά φανταστικά απολαμβάνοντας το σόου του Διονύση Ζάχου, με τον οποίο τη δένει μια στενή φιλία και τον επιλέγει αρκετά συχνά για τη διασκέδασή της.

Θυμίζουμε μάλιστα, πως ο ίδιος εμφανίζεται και ως Ζωζώ Σαπουντζάκη και μάλιστα με αυθεντικό φόρεμα της ίδιας της «βασίλισσας της νύχτας». Και το σόου του, είναι σίγουρα κάτι που κι εκείνη απολαμβάνει να βλέπει για να γελάει με την ψυχή της!

Συγκεκριμένα, του έχει χαρίσει ένα συλλεκτικό κομμάτι που συνοδεύεται από ασορτί τουρμπάνι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εκτίμηση στο πρόσωπό του.

zozo2.jpg

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βγήκε για διασκέδαση.

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο, η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, είχε εντοπίσει την Ζωζώ συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της επί σειρά ετών και μία φίλη της να πηγαίνει ξανά στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μια νέα σειρά εξετάσεων.

Νωρίτερα, στις 14 Φεβρουαρίου, είχε πάει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αμπελόκηπων, έπειτα από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε λίγο μετά τα γυρίσματα για την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Η Ζωζώ είχε χαμηλή πίεση και ανησύχησε τους οικείους της.

Φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν και πλέον χαίρει άκρας υγείας!

Διαβάστε επίσης:

Ξανά στο νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η πρώτη εμφάνισή της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο & το μήνυμά της

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο - Eυχαρίστησε τους γιατρούς της με ένα τραγούδι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved