Super dad o Σπύρος Τσεκούρας: Ο Μπάμπης της Μουρμούρας σε σπάνια καρέ με τον γιο του! (Exclusive)
Gossip Cam

Super dad o Σπύρος Τσεκούρας: Ο Μπάμπης της Μουρμούρας σε σπάνια καρέ με τον γιο του! (Exclusive)

Ο Σπύρος Τσεκούρας έχει καταφέρει να αγαπηθεί όσο λίγοι, μέσα από τον ρόλο του Μπάμπη στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όμως σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του.

Και μπορεί στη σειρά να έχει μία κόρη και να είναι ξετρελαμένος μαζί της, στην πραγματικότητα, είναι παντρεμένος και έχει δύο υπέροχους γιους που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Τσεκούρα! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του - Η τελευταία του επιθυμία

spyros-tsekouras-gios.jpg

O Σπύρος Τσεκούρας με τον γιο του σε καθημερινές τους στιγμές.

Ο γνωστός ηθοποιός, το 1993 ξεκίνησε τις σπουδές του στην υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν». Αποφοίτησε τρία χρόνια μετά ξεκινώντας την καριέρα του στο θέατρο, όπου έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις.

Το 2005 έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην κωμική σειρά «Ελλάς το μεγαλείο σου». Από το 2008 άρχισαν να αυξάνονται αυτές οι εμφανίσεις, καθώς τον είδαμε σε δύο ιστορίες της σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και στους «Αληθινούς Έρωτες» ενώ το 2009 έκανε μία guest εμφάνιση στη δραματική σειρά «Καρυωτάκης».

46daf5ea-2820-4464-a4ce-c453e97e51d4.jpg

Παιχνίδι με τον γιο του στο σούπερ μάρκετ

Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στον κινηματογράφο στην ταινία «Σούλα Έλα Ξανά».

Στη Μουρμούρα ωστόσο τον αγαπήσαμε λίγο παραπάνω! Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν για τον Σπύρο Τσεκούρα είναι ότι σε νεαρή ηλικία έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Ο ίδιος, έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί με άλλα θέματα πέρα από τα επαγγελματικά του.

c10a1120-1109-4ff0-885c-b8605c4a8cfc.jpg

Εκτός πλατό της Μουρμούρας, ο τηλεοπτικός Μπάμπης είναι εξίσου καλός οικογενειάρχης

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τον απαθανάτισε μαζί με τον γιο του, την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους σε μεγάλη αλυσίδα super market. Φυσικά, δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι καθώς πλέον ο Σπύρος Τσεκούρας είναι αναγνωρίσιμος και αγαπητός στον απλό κόσμο. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες φορές που τον απαθανατίζει κάπου έξω ο φακός, χωρίς να πρόκειται για κάποια θεατρική πρεμιέρα, και ιδίως με τον γιο του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved