To acid σετ της Ιωάννας Τούνη που τράβηξε τα βλέμματα και τα καυτά φιλιά με τον Αλεξάνδρου
Gossip Cam

To acid σετ της Ιωάννας Τούνη που τράβηξε τα βλέμματα και τα καυτά φιλιά με τον Αλεξάνδρου

Σπάνια βραδινή έξοδο για διασκέδαση έκαναν πριν από μερικές μέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου οι οποίοι άφησαν για λίγο τον μικρό τους γιο, τον Πάρη στο σπίτι σε καλά χέρια και είπαν να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στο Nox τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των υπόλοιπων θαμώνων όμως διόλου δεν έδειξε αυτό να ενοχλεί την Ιωάννα Τούνη η οποία ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον σύντροφό της.

Άφωνη η Ιωάννα Τούνη: «Παραπλάνηση γιατί; Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»

Οι δυο τους έδειξαν να το διασκεδάζουν μέχρι που τελικά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να ανταλλάσουν καυτά φιλιά ενώ λικνίζονταν στα τραγούδια των καλλιτεχνών του σχήματος.

Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη έγινε για ακόμα έναν λόγο το επίκεντρο πολλών με το υπέροχο acid σετ της που αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας και θα φορεθεί ιδιαίτερα τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινά. Το κοστούμι που φορούσε με τη μίνι φούστα που άφηνε να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της είναι σίγουρο ότι θα φορεθεί από πολλές ακόμα κυρίες που θέλουν να είναι κομψές και λαμπερές στις βραδινές εμφανίσεις τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού από την πρόσφατη έξοδό του σε νυχτερινό κέντρο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved