Νίκος Αλιάγας: Στην Ελλάδα για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας - Το gossip-tv στο στάδιο
Gossip Cam

Νίκος Αλιάγας: Στην Ελλάδα για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας - Το gossip-tv στο στάδιο

Ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Οι Ολυμπιακοί αγώνες θα γίνουν στο Παρίσι.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Open δήλωσε: «Είναι πολύ συγκινητική η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ολυμπιακής φλόγας γιατί εδώ ξεκίνησαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες, στο ίδιο στάδιο, με τους Γάλλους Κουμπερτά και τον Έλληνα Βικέλα. Η φλόγα έκανε τον γύρω της Ελλάδος σε 11 μέρες, έρχεται, θα ξαναφύγει ταξίδι και θα φύγει δια θαλάσσης από τον Πειραιά το Σάββατο.

Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα ληστείας στο σπίτι του παρουσιαστή - Οι πέντε συλλήψεις και η καταδίωξη

aliagas

Θα κάνει 68 ημέρες για να φτάσει στο Παρίσι και θα ξεκινήσουν οι αγώνες. Όλα αυτά είναι σύμβολα αλλά είναι και πολύ Ελλάδα, πολύ ψυχή. Είναι ένα συνονθύλευμα μεταξύ πολιτισμών και χαίρομαι που και γω ως Έλληνας της Γαλλίας, γεννημένος εκεί αλλά με όλο το dna μου εδώ, μπορώ να βάζω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια. Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα διότι έχει ένα φως, μια ενέργεια και τόσα στοιχεία που κουβαλάω και γω μέσα από την πρώτη ημέρα».

Σε άλλο σημείο τόνισε ο παρουσιαστής: «Πάντα συγκινούμαι όταν οι λαοί ενώνονται. Αυτή η περίοδος είναι πολύ μυστήρια, πολύ περίεργη ως προς τη διχόνοια, πόλεμοι εδώ κοντά και βλέπουμε ότι παρόλα αυτά αντιστέκονται κάποιοι και πιστεύουν στο μήνυμα της ειρήνης και της εκεχειρίας. Για να επιστρέψω στην Ελλάδα υπάρχει μια προϋπόθεση. Να έχω φύγει από την Ελλάδα αλλά δεν έφυγα από την Ελλάδα. Άρα την Ελλάδα δεν την άφησα ποτέ αλλά ούτε και η Ελλάδα με άφησε, την κουβαλάω σαν πυξίδα μέσα μου».

To gossip-tv.gr βρέθηκε στο Παναθηναϊκό στάδιο, το απόγευμα της Παρασκευής 26/4, και όπως θα δείτε ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος που βρέθηκε στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

Στο ίδιο μέρος βρέθηκε σήμερα και η Τατιάνα Μπλάτνικ με την πρώην πλέον πεθερά της Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ.

Διαβάστε επίσης:

H Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει μαζί με τον Νίκο Αλιάγα στις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Γενέθλια για τον Νίκο Αλιάγα: Η υπέροχη εικόνα που ανέβασε, η ηλικία και η αναφορά στη μητέρα του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved