Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Λυμπέρη επανέφερε τη Μενεγάκη στο εξώφυλλό της!
Gossip Specials

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Λυμπέρη επανέφερε τη Μενεγάκη στο εξώφυλλό της!

Αυτή ήταν χωρίς αμφιβολία η είδηση της περασμένης εβδομάδας. Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο εξώφυλλο  περιοδικού της Έλενας Λυμπέρη

Σε "χτύπημα" εξωφύλλου βέβαια -δηλαδή πάνω δεξιά- και όχι κεντρικό, αλλά επέστρεψε.

Πολύ σωστά τα έσουρε ο Γιώργος Λιάγκας στο "Πρωινό" στον Άρη Καβατζίκη που μιλούσε περί αγάπης και άλλες δικαιολογίες για το γεγονός ότι ένα περιοδικό του οποίου η εκδότρια έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι έβαζε στα εξώφυλλά της με το ζόρι την Ελένη γιατί την πίεζαν οι συνεργάτες της, που από τότε έχει γράψει ουκ ολίγα editorials στο προσωπικό της blog με έμμεσες και άμεσες αιχμές για την Ελένη Μενεγάκη, την επανέφερε στο εξώφυλλό του. Το πιο πρόσφατο μάλιστα κείμενο κατά της Ελένης δημοσιεύτηκε μόλις στις αρχές Μαϊου και μιλούσε για "μικρούς" και μεγάλους σταρ και τις απαιτήσεις τους και ποιοι είναι οι πραγματικοί σταρ στην Ελλάδα με σαφέστατες αιχμές και σπόντες για την πασίγνωστη παρουσιάστρια και την αγωγή της εναντίον του Hello. Και τώρα τι;

Επέστρεψε η Ελένη και μίλησε για αγάπη και όλη η γραπτή καταφρόνια της άλλοτε κραταιής κυρίας των media προς το πρόσωπό της σβήστηκε μονοκοντυλιά; Μη φάτε.... έχουμε γλάρο. Γιατί η πραγματικότητα είναι λίγο πολύ αυτή που είπε και on air ο Γιώργος Λιάγκας και μπράβο του γι' αυτό. Τα νούμερα των κυκλοφοριών του Hello με το κόψιμο της Ελένης Μενεγάκη πήραν σιγά σιγά την κατιούσα και το περιοδικό που έπαιζε πριν μεταξύ 2ης και 3ης θέσης στις πανελλαδικές κυκλοφορίες κατρακύλησε σταθερά στην 4η και κινδύνεψε να πέσει και στην 5η αφού υπήρξαν εβδομάδες που έπεσε στις 10.000 φύλλα Πανελλαδικά και που η διαφορά του με το πέμπτο Yeah ήταν μόλις 800 φύλλα!

Κι ας αφήσουμε το θέμα prestige -που πήγε στα τάρταρα με αυτές τις θέσεις κι αυτές τις κυκλοφορίες- και ας μιλήσουμε πρακτικά. Το Hello με τη Μενεγάκη και το Hello χωρίς τη Μενεγάκη είχε μια διαφορά κατά μέσο όρο 3.500 φύλλα την εβδομάδα. Δηλαδή αν πιάσουμε μόνο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σύνολο πάνω κάτω 28.000 φύλλα. Επί 2,5 Ευρώ που κοστίζει το περιοδικό ισούται με 70.000 Ευρώ! Ακόμα και αφαιρώντας το 30% αυτού του ποσού που είναι περίπου το ποσοστό που κρατάει το πρακτορείο διανομής από τα περιοδικά, μένει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 49.000 Ευρώ! Σε μόλις 2 μήνες!

Ποιός επιχειρηματίας θα επέτρεπε μια τέτοια φθορά και θα δεχόταν το έντυπό του να χάνει περίπου 25.000 Ευρώ το μήνα, ήτοι τουλάχιστον 300.000 Ευρώ το χρόνο; Και με το καλοκαίρι που οι κυκλοφορίες όλων των περιοδικών παίρνουν την ανηφόρα προ των πυλών που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη χασούρα αφού θα πάρουν φυσικά "κεφάλι" οι αντίπαλοι που εξακολουθούν φυσικά να παίζουν Ελένη Μενεγάκη χωρίς να τους έχει υποχρεώσει κανείς. Τα νούμερα είναι αμείλικτα. Και τα Ευρώ που ήδη έχουν χαθεί είναι πολλά!

Έτσι χωρίς φλογερά και πολυσυζητημένα editorials που εξαπολύουν μύδρους κατά της Ελένης, έκαναν γαργάρα το δεν την ξαναπαίζουν ΠΟΤΕ γιατί και πριν με το ζόρι την έπαιζαν και της έφτιαξαν την καριέρα και την επανέφεραν δειλά δειλά σε μια γωνιά -ε, μην φανεί κιόλας ότι τελικά την έχουν κι ανάγκη, όπως όλοι μας- ελπίζοντας ότι μαζί της θα επιστρέψουν σιγά σιγά και οι κυκλοφορίες, οι υψηλές θέσεις στην κατάταξη και φυσικά τα έσοδα. Και για να μην έχετε καμία αμφιβολία δείτε αναλυτικά τις κυκλοφορίες των εβδομαδιαίων περιοδικών όπως παρουσιάζονται επίσημα από το πρακτορείο διανομής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved