Οι πρώτες εικόνες από τη βάπτιση της κόρης των…
Gossip Specials

Οι πρώτες εικόνες από τη βάπτιση της κόρης των…

Μία από τις ομορφότερες οικογενειακές στιγμές τους έζησαν σήμερα το πρωί πασίγνωστο μοντέλο και tv persona και Έλληνας επιχειρηματίας, βαφτίζοντας την κόρη τους.

Ο λόγος για τη Νάντια Καρβέλη και τον Ανδρέα Αλαμάνο που βάφτισαν την 15 μηνών κόρη τους στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Νονές της μικρής ήταν δύο φίλες του ζευγαριού που έλαμπε από ευτυχία για την τόσο σημαντική στιγμή της κόρης του.
Πράγματι, τα πάντα ήταν προσεγμένα στην εντέλεια. Τα βαφτιστικά της μικρής έφεραν την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ο στολισμός στην εκκλησία ήταν σε λευκούς και ροζ χρωματισμούς με άκρως ρομαντική διάθεση. Οι μπομπονιέρες ήταν πορσελάνινα αγγελάκια ενώ στην έξοδο από την εκκλησία περίμενε τους καλεσμένους ένας μικρός μπουφές με λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Όσο για το όνομα της μικρής, βαφτίστηκε Φωτεινή. Μετά το μυστήριο το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα πριβέ πάρτι στο σπίτι του στο Ελληνικό και μετά το πάρτι θα έρθει και η ώρα της... ψήφου! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό αλλά και το προαύλιο χώρο της εκκλησίας την ώρα του μυστηρίου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved