Έρρικα Μπρόγιερ: Ο θαυμαστής που δεν ξέχασε ποτέ!
Gossip Specials

Έρρικα Μπρόγιερ: Ο θαυμαστής που δεν ξέχασε ποτέ!

Υπήρξε πάντα μια εντυπωσιακή γυναίκα και είναι λογικό να έχει δεχτεί στη ζωή της πολλές εκδηλώσεις θαυμασμού. Κάποια όμως έχει μείνει αξέχαστη στην Έρρικα Μπρόγιερ.

Την αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά.

-Ποια ένδειξη θαυμασμού θυμάστε ακόμη και χαμογελάτε;

«Είναι μια περίπτωση που έχει να κάνει με μια... φάρσα του Βουτσά. Ο Κώστας, μικρός στη Θεσσαλονίκη, μετρούσε με τους φίλους του -μεταξύ αυτών ήταν κι ο Άλκης Στέας- πόσους ηθοποιούς ήξεραν.
Όποιος γνώριζε τους περισσότερους έβγαινε νικητής. Κάποια στιγμή, και προκειμένου να κερδίσει -ως συνήθως- ο Βουτσάς, είπε έναν, τον Τσέστερ Μέστερ. Τους ρώτησε «τον ξέρετε;» - «όχι» απάντησαν οι άλλοι κι έτσι νίκησε! Μου είχε αποκαλύψει, λοιπόν, ότι το πρόσωπο αυτό ήταν της... φαντασίας του.

Καιρό μετά δούλευα στο Μετροπόλιταν και ήρθε μια ανθοδέσμη με ξένα γράμματα που έγραφε: «Είμαι θαυμαστής σας, με αγάπη, Τσέστερ Μέστερ». Λέω κι εγώ «ο Βουτσάς μου κάνει πλάκα», από την άλλη, όμως, σκέφτηκα γιατί άραγε μου έστειλε και τεράστιο μπουκέτο.

Τον ρώτησα και μου απάντησε: «Για ποιον λόγο να σου στείλω λουλούδια;» Απάντησα ότι η κάρτα έγραφε «Τσέστερ Μέστερ». «Αν είναι δυνατόν, υπάρχει στ' αλήθεια» είπε εκείνος! Κι εμφανίστηκε, όντως, ο κύριος Μέστερ, ένας Αμερικανός που έμενε στο «Παρκ», με άκουσε που τραγουδούσα κι εμφανίστηκε στην παράσταση. Ήταν ένας μεγάλος κύριος, καλοφτιαγμένος».

-Υπάρχουν φιλίες στον καλλιτεχνικό χώρο;

«Βεβαίως, αλλά πλέον δεν πολυκάνω παρέα με καλλιτέχνες. Ωστόσο, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι του συγκεκριμένου χώρου είναι οι καλύτεροι. Με αυτά που βλέπω να συμβαίνουν σε άλλους χώρους πίσω από την πλάτη ανθρώπων, έχω τρομάξει. Εμείς τουλάχιστον δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ τέτοια προβλήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved