Η Βαλέρια Κουρούπη έχει τον καλύτερο συνοδό! Τον γιο της Οδυσσέα
Gossip Specials

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει τον καλύτερο συνοδό! Τον γιο της Οδυσσέα

Μπορεί να μην της φαίνεται, γιατί η αλήθεια είναι οτι μικροδείχνει η Βαλέρια Κουρούπη, αλλά ο γιος της είναι ήδη 12 χρονών! 

Στην εφηβεία μπαίνει σε λίγο καιρό και είναι ολόκληρο αγόρι πια ο Οδυσσέας, γιος της Βαλέριας και του Νίκου Ξύδη και πλέον είναι σε μια ηλικία που μπορεί να συνοδεύει την όμορφη μητέρα του για φαγητό. Ακόμα και χωρίς τον μπαμπά.

Αυτό έγινε και την Πέμπτη το βράδυ, που μαμά και γιος αποφάσισαν να βγουν τα δυο τους για φαγητό και επέλεξαν να πάνε στο Rakkan στην Κηφισιά. Ήθελαν λίγο χρόνο μόνο για εκείνους αφού ειδικά αυτό το διάστημα η Βαλέρια Κουρούπη τρέχει και δεν φτάνει με τις πρόβες και τις προετοιμασίες για τις εμφανίσεις της κάθε Κυριακή στο YFSF 3.

Και αποδείχτηκε η ιδανική παρέα για τη μητέρα του αφού το δέσιμο ανάμεσά τους φαίνεται ακόμα και στον τρόπο που κοιτάνε ο ένας τον άλλον. Κι ας έχει δηλώσει η Βαλέρια Κουρούπη μόλις πριν από 10 μέρες: «Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές που τον πρήζω και του λέω συνέχεα το ίδιο πράγμα και λέω στον εαυτό μου: «Τι κάνεις», θα τον ρωτήσω για το διάβασμα. Παρόλο που θα μου απαντήσει ότι διάβασε, θα επιμείνω: «Σίγουρα διάβασες Δεν έχετε κάτι άλλο;». Μπορεί να λέω 20 φορές το ίδιο πράγμα, επειδή είμαι control freak, με αποτέλεσμα να του κάνω το κεφάλι καζάνι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved