Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάνω από όλα, μαμά!
Gossip Specials

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάνω από όλα, μαμά!

Στη δουλειά της είναι ιδιαίτερα δυναμική και πετυχημένη. Όταν όμως κλείνει πίσω της την πόρτα του στούντιο και επιστρέφει στο σπίτι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πάνω από όλα μαμά. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει ποτέ ότι ονειρευόταν να γίνει μαμά και το προσπάθησε πολύ. Και είναι από τις μαμάδες που ασχολούνται συνέχεια με τα πιτσιρίκια τους.

Η Σταματίνα σε καθημερινή βάση συνηθίζει να κάνει πολλά μαζί με τις δύο κόρες της. Με το που γυρίζει στο σπίτι της, όλος της ο χρόνος είναι αφιερωμένος στην Νάγια και τη Μαίρη. Θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν, θα πουν παραμύθια, θα βγουν βόλτες στις παιδικές χαρές. Εκείνη θα τις κάνει μπάνιο- μια διαδικασία που λατρεύουν- κι εκείνη θα τις αγακαλιάσει τρυφερά βάζοντάς τις για ύπνο. Μαμά πλήρους απασχόλησης δηλαδή.

Ο μπαμπάς Θέμης Σοφός, έχει πιο φορτωμένο πρόγραμμα και οι οικογενειακές αποδράσεις, έστω και οι ολιγοήμερες έχουν ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι αφού πραγματικά χαίρονται σα μικρά παιδιά όταν καταφέρνουν να φύγουν κάπου όλοι μαζί. Αυτό έκαναν και την περασμένη εβδομάδα που κατάφεραν να ξεφύγουν για δύο μέρες στη Μύκονο.

Κάτι διαφορετικό για εκείνους αφού συνηθίζουν να περνούν τα καλοκαίρια τους στην Πάρο όπου έχουν ένα πολύ cosy εξοχικό εδώ και μερικά χρόνια. Εκεί γιόρτασαν πριβέ τα γενέθλια της μικρής τους Μαίρης σαν προεόρτια για το μεγάλο πάρτι που έκανε η Σταματίνα χθες το απόγευμα για τα δύο κορίτσια της μαζί στο Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved