Gossip Specials

Νίκος Μουτσινάς: Η απόφασή του να σταματήσει από το Πρωινό Σου Κου και οι αλήθειες στις φήμες

Gossip-tv Team

Πολύ καλά πέρασε αυτήν την τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς τόσο στο Πρωινό Σου Κου, όσο και στη θέση του κριτή του YFSF 3.

 

Και δεν το λέμε εμείς. Ο ίδιος το λέει και μάλιστα ευχαριστεί δημόσια την Μαρία Μπεκατώρου για την στήριξή της όλο αυτό το διάστημα ενώ δηλώνει ότι με το YFSF ξαναβρήκε το κέφι του.

Γι' αυτό και ήταν σίγουρα έκπληξη η απόφασή του να σταματήσει από το Πρωινό Σου Κου, αν αυτό συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. "Έτσι είμαι εγώ, τα κάνω αυτά" μας είπε γελώντας. Και τώρα τι; Τώρα προτάσεις που σκέφτεται, συζητήσεις τόσο με τον Antenna που όπως δηλώνει ο ίδιος έχει προτεραιότητα, αλλά και με άλλα κανάλια (κάποιες από τις φήμες που έχουν ακουστεί είναι όντως αλήθινές) και φυσικά η μεγάλη του αγάπη.

Περιοδεία με το θεατρικό Κόκο Μπλόκο και μια παρέα φίλων γύρω του αφού για εκείνον είναι ιδιαίτερα σημαντικό να περνάει καλά και δεν βλέπει την ώρα να...πάρουν τους δρόμους. Ο παντοτινός "Πρόεδρος" του YFSF σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Gossip-tv.gr απολαυστικός όπως πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved