Όλα όσα έγιναν στην βάφτιση της κόρης Κουρκούλη-Κελεκίδου!
Gossip Specials

Όλα όσα έγιναν στην βάφτιση της κόρης Κουρκούλη-Κελεκίδου!

Μόνο για εσάς! Όλες οι φωτογραφίες μέσα από την βάφτιση της κόρης του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου και φυσικά όλες τις λεπτομέρειες!

Το gossip-tv.gr σας παρουσιάζει λίγο πιο κάτω το φωτογραφικό υλικό από την βάφτιση της μικρής Ελπινίκης που έγινε την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο εκκλησάκι του club restaurant «Ακρωτήρι». Το τραπέζι της βάφτισης έγινε στο «Estate Seaside» παρουσία συγγενών και φίλων της οικογένειας.

Η μικρούλα πήρε το όνομα της μητέρας της τραγουδίστριας η οποία έχει «φύγει» από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Έκλαψε αρκετά κατά την διάρκεια του μυστηρίου η μικρή Ελπινίκη και ήθελε διαρκώς να είναι στην αγκαλιά της μαμάς της.

Η περήφανη προγιαγιά της (η γιαγιά της Κέλλυς Κελεκίδου), μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικά ποντιακά τραγούδια και τους συγκίνησε όλους.

Το ζευγάρι δεν θέλησε να επιτρέψει την είσοδο των φωτογράφων στο χώρο της βάφτισης αλλά έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις επίσημες. Δείτε λίγο πιο κάτω όλες τις φωτογραφίες της βάφτισης που τράβηξε με τον φακό του ο Babis Tsoukias.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved