Κι όμως Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης ήταν μαζί Αμερική με αποδείξεις!
Gossip Specials

Κι όμως Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης ήταν μαζί Αμερική με αποδείξεις!

Τους χωρίζουν και τους ξανασμίγουν κατά διαστήματα κατά βούληση. Γι' αυτό και η Ζέτα Μακρυπούλια πια έχει βαρεθεί να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει το αν είναι μαζί ή όχι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Οι πιο πρόσφατες φήμες το καλοκαίρι τους ήθελαν χωρισμένους. Το γεγονός μάλιστα οτι η Ζέτα δημοσίευσε από το ταξίδι της στην Αμερική για έναν φιλικό γάμο μόνο προσωπικές της φωτογραφίες, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά των φημών που τους ήθελαν σε κρίση.

Υπήρξε βέβαια και η άποψη ότι ήταν μαζί στην Αμερική καθώς ποιός τραβούσε τα μακρινά καρέ που ποστάριζε η Ζέτα από τη Νέα Υόρκη. Κι αυτή είναι και η αλήθεια. Το ζευγάρι -που φυσικά όλα αυτά τα χρόνια έχει περάσει και τις δυσκολίες του όπως όλα τα ζευγάρια- πήγε μαζί στην Αμερική και αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες που ανακάλυψε το Gossip-tv.gr πέρασε και σούπερ.

Μαζί στις βόλτες, μαζί στα ψώνια, μαζί στα δείπνα και φυσικά μαζί και στο γάμο. Μαζί γιατί απλούστατα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους και μια χαρά ευτυχισμένοι είναι μαζί. Μα δείτε τους! Παρέα με τους φίλους τους στις πιο ξέγνοιαστες στιγμές που τους έχουμε δει ποτέ. Τα τεράστια και αβίαστα χαμόγελά τους είναι η καλύτερη απάντηση σε όλες τις φήμες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved