Gossip Specials

«Οι από πάνω» έρχονται! Μπήκαμε στα παρασκήνια και «λιώσαμε» ήδη στα γέλια

Gossip-tv Team

Το να κάνει κάποιος φωτογράφηση με τον Νίκο Μουτσινά είναι σίγουρα μια πρόκληση.

Κυρίως στο να καταφέρεις να μείνεις σοβαρός όταν χρειάζεται αφού το χιούμορ του πραγματικά δεν έχει ταίρι.

Έτσι βρεθήκαμε κι εμείς προετοιμασμένοι στο στούντιο του Πάνου Γιαννακόπουλου στο Παγκράτι για να παρακολουθήσουμε την φωτογράφηση του θιάσου της νέας παράστασης που υπογράφει και σκηνοθετεί ο Νίκος Μουτσινάς για τον χειμώνα.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα παίζεται στο θέατρο Πειραιώς 131 από τέλη Οκτωβρίου σε μια μοναδική παραγωγή των επιχειρησεων Δημήτρη Μαροσούλη και Θοδωρή Μαροσούλη. Τίτλος της, «Οι από πάνω» κι αν κρίνουμε από τη χημεία των πρωταγωνιστών κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης θα σαρώσει. Από νωρίς στο στούντιο βρίσκονταν οι γυναίκες της παρέας που ανέλαβε να προετοιμάσει η σούπερ ταλαντούχα Ρούλα Σταματοπούλου σε μεγάλα κέφια επίσης. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Θωμαΐς Ανδρούτσου , η Μαρία Κατσανδρή και η Ματίνα Νικολάου, όλες με τεράστια χαμόγελα και διάθεση για πειράγματα. Λίγο αργότερα έφτασε ο Πρόδρομος Τοσουνίδης και ο Νίκος Μουτσινάς και τελευταίος ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος άργησε λίγο αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ήρθε αμέσως μετά.

Το τι γέλιο πέφτει ανάμεσά τους είναι περιττό να το γράψουμε. Θα σας το δείξουμε, στο exclusive video του gossip-tv.gr από τα παρασκήνια της φωτογράφησης για την αφίσα της παράστασης. «Οι από πάνω» που δεν βλέπουμε την ώρα να κάνει πρεμιέρα για να τους απολαύουμε όλους επί σκηνής στο Θέατρο Πειραιώς 131. Πάρτε μια πρώτη γεύση που θα σας φτιάξει το κέφι, όπως μας το έφτιαξε κι εμάς για όλο το Σαββατοκύριακο.

Η παράσταση θα παίζει από Τετάρτη ως Κυριακή στο θέατρο Πειραιώς 131.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved