Λιάγκας-Σκορδά: Ο έρωτας, ο γάμος, τα προβλήματα και η επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό! (φωτό)
Gossip Specials

Λιάγκας-Σκορδά: Ο έρωτας, ο γάμος, τα προβλήματα και η επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό! (φωτό)

Την πιο δύσκολη περίοδο δείχνουν να περνούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του χωρισμού τους που σόκαρε πολλούς, επιβεβαίωσε όμως και κάποιους άλλους που από τις αρχές του καλοκαιριού υποστήριζαν ότι το ζευγάρι διανύει σοβαρή κρίση στο γάμο του.

Εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι πως οι δύο παρουσιαστές τώρα καλούνται να αλλάξουν ριζικά τις ζωές τους και την καθημερινότητά τους, έχοντας όμως ως μοναδικό γνώμονα τα παιδιά τους, τον Γιαννάκη και τον Δημήτρη οι οποίοι αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Πώς όμως έφτασαν τα πράγματα μέχρι το τέλος για ένα άλλοτε πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και ποια θα είναι η επόμενη ημέρα μετά την απόφαση του διαζυγίου τους;

Η γνωριμία και οι κακές εντυπώσεις

Πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά είχαν επισημάνει πολλές φορές πως η πρώτη τους γνωριμία δεν ήταν καθόλου ειδυλλιακή όπως θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Το αντίθετο μάλιστα αφού κατά τη γνωριμία τους, λίγο έλειψε να τσακωθούν στα πλατό της εκπομπής που παρουσίαζε τότε η Μαρία Σταματέρη. Ήταν το 2007 όταν αντάλλαξαν για πρώτη φορά ένα τυπικό «χαίρω πολύ» που όμως έμελλε να τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας τρία χρόνια αργότερα. Όταν γνωρίστηκαν τόσο ο Γιώργος όσο και η Φαίη ήταν στα τελειώματα των προηγούμενων σχέσεών τους και η αλήθεια είναι πως εκείνος χρειάστηκε να... τρέξει λίγο παραπάνω για να πείσει την όμορφη Βορειοελλαδίτισσα για τις προθέσεις του. Τελικά, σχεδόν έξι μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους και με τη Φαίη να δείχνει πολύ επιφυλακτική, γεννήθηκε η σχέση τους που κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια μέχρι τελικά οι δυο τους να παντρευτούν.
Ο γάμος τους από τον οποίο παρέλασε όλη η σόουμπιζ και ο κόσμος της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης στις 20 Ιουνίου του 2010 στο Island πέρασε στο πάνθεον των πιο λαμπερών της χώρας μας με τη Φαίη να λάμπει μέσα στο υπέροχο ασύμμετρο νυφικό της made by Nicolas και τον Γιώργο να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένος. Κουμπάρος ο Νίκος Χατζηνικολάου, στενός συνεργάτης τότε του γαμπρού αλλά και καλός φίλος των δύο. Εκείνο το βράδυ, ακόμα και ο Μαζωνάκης τραγούδησε ζωντανά για το νεόνυμφο ζευγάρι το αγαπημένο τους τραγούδι «σαν δυο σταγόνες βροχής» που αποτελούσε τον ύμνο του έρωτά τους.
Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε ένας χρόνος για να έρθει στη ζωή τους και το... φως με τον πρώτο τους γιο, τον Γιάννη ο οποίος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2011 και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι. Σχεδόν δυόμιση χρόνια αργότερα αυτή την ευτυχία τη συμπλήρωσε ο δεύτερος γιος τους, ο Δημήτρης. Μόνο που λίγο καιρό μετά άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος αυτού του γάμου.

Τα πρώτα προβλήματα

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς ήταν αυτό που τους οδήγησε στη σοβαρή κρίση ανάμεσά τους. Όμως, είναι γεγονός ότι από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού και μέχρι σήμερα, ήταν εμφανές πως κάτι δεν πήγαινε καλά για το ζευγάρι. Οι συχνές σόλο έξοδοι του Γιώργου, οι χωριστές διακοπές τους για τουλάχιστον έναν μήνα το καλοκαίρι αλλά και η συχνή απουσία της Φαίης από το πλευρό του συζύγου της είχαν κινήσει πολλές υποψίες και ακόμα περισσότερα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σοβαρή κρίση ανάμεσά τους. Όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους τηρούσαν σιγή ιχθύος γύρω από το θέμα αλλά δεν έκαναν και τη χάρη σε κανέναν να βγαίνουν και να διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν όσα γράφονταν. Αρκούσε μόνο μία κοινή εμφάνισή τους για να επανεκκινήσει νέο κύμα δημοσιευμάτων τα οποία μιλούσαν τώρα για αγάπη που δεν σβήνει, για ευτυχία που συνεχίζει να υφίσταται, για οικογένεια που είναι δεμένη. Και μπορεί το τελευταίο να ισχύει απόλυτα για την οικογένεια Λιάγκα, όμως όχι και όλα τα άλλα αφού τους τελευταίους μήνες, Φαίη και Γιώργος έβλεπαν τον γάμο τους να «ξεφτίζει» και το όνειρο να χάνεται. Γι’ αυτό και πριν από λίγο καιρό και αφού είχαν απαλλαγεί από την υποχρέωση να μοιράζονται και την ίδια δουλειά καθημερινά, αποφάσισαν να θέσουν τα προβλήματά τους επί τάπητος και να διαπιστώσουν πως έπρεπε να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Η επόμενη μέρα

Και ενώ λίγες μέρες πριν τα περιοδικά φιλοξενούσαν στα εξώφυλλά τους φωτογραφίες του ζευγαριού σε μία από τις σπάνιες –πλέον- κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, οι ίδιοι έπαιρναν την απόφαση με μία λιτή δήλωση, να αποκαλύψουν το τέλος του γάμου τους. Προς το παρόν δεν έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου και είναι σίγουρο ότι αυτή η διαδικασία θα αργήσει αρκετά για τη Φαίη και τον Γιώργο αφού δεν βιάζονται να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Είναι εμφανές πως ανάγκη και των δύο είναι να διατηρήσουν τις απαιτούμενες ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους. Και γι’ αυτά ακριβώς διατηρούν μεταξύ τους άψογες σχέσεις, έχοντας αφήσει στην άκρη ό,τι και να τους χώρισε, ή δυσάρεστα συναισθήματα που μόνο κακό θα μπορούσαν να κάνουν στις ψυχολογίες όλων στην οικογένειά τους. Ο Γιώργος λέγεται πως συνεχίζει να μένει στη μεζονέτα της οικογένειας στη Βουλιαγμένη και πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ψαχτεί για να βρει τον χώρο όπου θα ζει πλέον ως εργένης, ο οποίος θα είναι –το πιθανότερο- κοντά στο παλιό του σπίτι ώστε να έχει συχνή και καθημερινή επαφή με τα παιδιά του. Όσο για τη Φαίη, η ψυχολογία της μοιάζει να είναι ιδιαίτερα εύθραυστη αυτόν τον καιρό όμως και εκείνη εστιάζει στα παιδιά της που αποτελούν την δύναμη και το φως της ζωής της, όπως βέβαια και του Γιώργου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved