Gossip Specials

Rising Star: Τα πειράγματα, τα σουβλάκια και οι πράσινες παντόφλες...

Gossip-tv Team

Το πρώτο live του Rising star για το 2017 ολοκληρώθηκε και απομένουν μόλις 2 για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της επιλογής των παικτών που θα διαγωνιστούν στο νέο talent show. 

Και σε αυτό το πρώτο live της χρονιάς το Gossip-tv.gr βρέθηκε από νωρίς στα παρασκήνια του show για να καταγράψει με την κάμερα όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια.

Γιατί πίσω από τα εκτυφλωτικά φώτα και το λαμπερό show που βλέπετε στις οθόνες σας, η δουλειά ξεκινάει από νωρίς. Κυρίως για τος γυναίκες της παρέας, τη Δέσποινα Βανδή και την Καλομοίρα που για να είναι τόσο εκτυφλωτικές αρχίζουν τις ετοιμασίες από το απόγευμα. Το κλίμα ανάμεσα σε όλους -κυρίως στους παλιότερους- είναι εξαιρετικά πειραχτικό. Σχεδόν δεν αφήνουν ο ένας τον άλλον σε ησυχία. Κι όταν δεν πειράζονται, δεν αφήνουν τα κινητά τους από τα χέρια.

Στους διαδρόμους ανάμεσα στα καμαρίνια, οι βόλτες δίνουν και παίρνουν. Πόρτες ανοιγοκλείνουν, ευχές ακούγονται από παντού, όπως και τα γέλια και η ατμόσφαιρα θυμίζει γιορτή. Έξω ένας μικρός μπουφές έχει στηθεί γιορταστικά λόγω των ημερών. Οφείλουμε να πούμε όμως πως κανείς από τους κριτές, αλλά ούτε κι ο παρουσιαστής δεν τον πλησίασε.

Το άγχος της έναρξης δεν τους επιτρέπει να φάνε ούτε μια μπουκιά πριν "ρολάρει" το show. Όλα αυτά μέχρι τις 8:30 το βράδυ. Κάπου εκεί η χαλαρότητα σταματάει και αρχίζει το τρέξιμο. Ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης δίνει το πρόσταγμα για να κατεβούν όλοι στο στούντιο.

Πρώτη εμφανίζεται η Καλομοίρα με το καταπληκτικό βραδινό φόρεμά της και πράσινες παντόφλες... Θα φοράει τα τακούνια όλο το βράδυ και για να αντέξει τα βάζει στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή. Κοντά της σε κάθε live-κι ας μην τον βλέπετε- ο σύζυγός της Γιώργος, φύλακας άγγελός της και στην κυριολεξία το άλλο της μισό. Οι δυο τους μιλάνε με τα μάτια... Και το πιο δύσκολο για εκείνους οτι έφτασε ο καιρός που εκείνος θα πρέπει να επιστρέψει για το προσεχές διάστημα στην Αμερική.

Ο Αντώνης Ρέμος περνάει από το καμαρίνι του Χρήστου Μάστορα για να κατέβουν μαζί αφού πρώτα σταματάει για λίγο στον Γιώργο Λιάγκα που ακόμα δεν έχει ντυθεί.

Και να και η Δέσποινα Βανδή. Σταματάει, εύχεται καλή χρονιά και φιλάει -στον άερα για να μην χαλάσει το μακιγιάζ- φίλους και γνωστούς. Να σας κεράσουμε κάτι; Ρωτάει και μας δείχνει τον μπουφέ, ενώ γύρω της αγχωμένοι οι άνθρωποι της παραγωγής την ακολουθούν κατά πόδας αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα έκανε έναρξη με τον Κώστα Μακεδόνα.

Στο στούντιο όλα είναι έτοιμα. Οι κριτές φοράνε μικρόφωνα και ακουστικά, τσεκάρουν ήχο, οι άνθρωποι της παραγωγής τρέχουν παντού, μακιγιέρ και κωμμωτές βάζουν τις τελευταίες πινελιές και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη.

Πίσω από τη σκηνή η πιο δύσκολη δουλειά είναι ο συντονισμός των παικτών. Τα παιδιά που περνάνε είναι τόσο χαρούμενα που πολλές φορές χάνουν την αίσθηση του χρόνου, είτε γιορτάζοντας, είτε μιλώντας μεταξύ τους στους διαδρόμους, είτε στα κινητά με φίλους και συγγενείς, που εξαφανίζονται από το blue room και οι άνθρωποι της παραγωγής τους κυνηγάνε από πίσω.

Κατά την διάρκεια του show, οι κριτές σχεδόν δεν κουνιούνται από τη θέση τους. Τα breaks, σχεδόν όλα είναι μικρά και δεν προλαβαίνουν. Εκτός αυτού, σε κάθε break σχεδόν η σκηνή καθαρίζεται για να μη θολώνει, ατέλειωτα μπουκάλια καθαριστικού θα καταναλωθούν ως τον μεγάλο τελικό στις 16 Απριλίου! Ο Γιώργος Λιάγκας κάθεται ακριβώς πίσω από τη σκηνή και παρακολουθεί ότι γίνεται με το κινητό του συνέχεια στα χέρια. Χθες απ' ότι καταλαβαμε άλλο ρούχο είχε σχεδιάσει να φορέσει και άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή. Στο ένα και μοναδικό μεγάλο break πακέτα με σουβλάκια εμφανίζονται στο τραπέζι που βρίσκεται δίπλα του πίσω από τη σκηνή και σχεδόν τρέχοντας οι κριτές καταφέρνουν να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους. 8 λεπτά. Σε τόσο χρόνο πρέπει να σηκωθούν να πάνε πίσω, να φάνε, να διορθώσουν μακιγιάζ και να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Σχεδόν στο λαιμό τους κάθεται το σουβλάκι.

Στο Blue Room η Καλομοίρα είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε και on camera. Η χαρά της ζωής... Τραγουδάει, χορεύει, γελάει με την καρδιά της, συγκινείται και χαλάει το μακιγιάζ της και φυσικά ρωτάει ότι δεν γνωρίζει. Όπως για παράδειγμα τι σημαίνει νοστάλγησε... Απολαυστική... Γύρω της οι παίκτες που πέρασαν και έχουν τρελή χαρά. Ξεχωρίσαμε την 14χρονη Σίνθια που μάγεψε τη Βανδή και δεν άντεξε τα τακούνια της, τα άφησε στο καμαρίνι των παικτών και κυκλοφορούσε παντού ξυπόλητη, αλλά και το κλίμα ανάμεσα στα παιδιά, αφού οι περισσότεροι έτρεχαν να πάρουν τα κινητά τους όταν εμφανιζόταν κάποιος που θεωρούσαν καλό στη σκηνή για να τον ψηφίσουν, χωρίς -τουλάχιστον προς το παρόν- ίχνος ανταγωνισμού.

Το βίντεο που κατέγραψε το Gossip-tv.gr τα λέει όλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved