Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος: Ο μισθοφόρος του Survivor και το post στο Facebook
Gossip Specials

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος: Ο μισθοφόρος του Survivor και το post στο Facebook

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να δίνει την μάχη του για να επιβιώσει στο Survivor, ωστόσο στην… Ελλάδα οι φίλοι του facebook μένουν ενημερωμένοι για όλα. 

«Καλησπέρα! Όπως ξέρετε εδώ και 24 ώρες ο Κώστας είναι στον Άγιο Δομίνικο. Δεν έχει κινητό, ούτε πρόσβαση στο ίντερνετ, αλλά μας είχε πει να σας μεταφέρουμε εμείς πως σας ευχαριστεί πάρα πολύ για την στήριξη και την αγάπη σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Ανυπομονεί να αρχίσει το παιχνίδι και ξέρει πως όλοι θα είστε δίπλα του. Τον λογαριασμό τον έχουμε φίλοι του μέχρι να βγει. Καλή επιτυχία στο φιλαράκι μας!!!!!! Σκίσε τους Κώστα!!!!» έγραψε στο facebook ο διαχειριστής της σελίδας του.

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος είναι 32 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας στην Αγία Παρασκευή. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της Πειρατείας, στην Σομαλία και έχει σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ του στο instagram.

Τον εαυτό του τον περιγράφει ως περιπετειώδη, πρακτικό, υπεύθυνο. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, το snowboard και το motocross. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη, τη σωματική άσκηση αλλά και τη νίκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved