Survivor: Τι έκανε ο Σπαλιάρας το βράδυ πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο και η αποκάλυψη
Gossip Specials

Survivor: Τι έκανε ο Σπαλιάρας το βράδυ πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο και η αποκάλυψη

Δυόμιση μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Γιάννης Σπαλιάρας ταξίδεψε από την Αθήνα προς τον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο Survivor

Το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός-παρουσιαστής όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του στο πετυχημένο reality show πραγματικά έχει περάσει πολλά.

Εκτός της πείνας που λίγο πολύ είναι δεδομένη για όλους, ο Γιάννης βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο των συμπαικτών του. Του επιτέθηκαν, τον τρόλαραν με επική φάρσα, του την "είπαν" που μιλούσε, τον έβγαλαν προτεινόμενο και τον "έστειλαν πακέτο" στους αντιπάλους.

Καλό του έκαναν βέβαια αφού όλα αυτά σε τελική ανάλυση, μαζί με τις "ατάκες φωτιά" που έχει ξεστομίσει αλλά και την ειλικρινέστατη παραδοχή του οτι πήγε για τα χρήματα στο Survivor τον έκαναν απόλυτα συμπαθή στο τηλεοπτικό κοινό και τον έβαλαν από το πουθενά μέσα στα φαβορί. Σίγουρα ο ίδιος πριν μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο δεν φανταζόταν ποτέ οτι θα συνέβαιναν όλα αυτά.

Το βράδυ πριν από την αναχώρηση το πέρασε στο ξενοδοχείο Hilton, όπου έμειναν όλοι οι παίκτες την παραμονή του ταξιδιού, παρέα με τους πιο στενούς του φίλους. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Αρβανίτης, γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη που είναι κι ο ίδιος τραγουδιστής (Arva) και τον είδαμε στο Rising star, ηθοποιός (παίζει στο Ar3na) αλλά και πετυχημένος Vlogger.

Στο κανάλι του μάλιστα στο Youtube ο Arva, έχει βάλει ένα βίντεο από εκείνη την βραδιά που αποχαιρέτισαν τον φίλο τους Γιάννη πριν μπει στο Survivor. Εκεί ο αγαπημένος Σπαλιάρας τρώει τοστ και προφητικά δηλώνει.... "Κανείς δεν είναι κανενός, κανείς δεν χόρτασε με τοστ"... Μετά έμαθε οτι ούτε με ρύζι και καρύδες χορταίνει κανείς....

Ακόμα αποκαλύπτει μιλώντας τα πολύ ισχυρά εμβόλια που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, επιβεβαιώνοντάς μας πλήρως το ρεπορτάζ που κάναμε όταν κυκλοφορούσαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης παίκτριας εντός του παιχνιδιού.

Γιάννης Σπαλιάρας, απλά απολαυστικός..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved