Gossip Specials

YFSF 4: Ο υπέροχος Φοίβος Βουτσάς έκλεψε την παράσταση

Gossip-tv Team

Ένα διαφορετικό Guest είχε  στο πέμπτο live το your face sounds familiar και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους. 

Ο καταπληκτικός αιώνιος έφηβος Κώστας Βουτσάς είχε κανονιστεί να εμφανιστεί στη σκηνή του τηλεοπτικού show μεταμορφώσεων στην ερμηνεία του Δημήτρη Μακαλιά, ως Γιάννης Βογιατζής με το θρυλικό τραγούδι "Ένας ουρανός μ' αστέρια".

Και αυτό γιατί στην ταινία όπου ακούστηκε πρώτη φορά το εν λόγω τραγούδι ο Κώστας Βουτσάς ήταν φυσικά πρωταγωνιστής. Έτσι στήθηκε αυτό το πολύ όμορφο happening που είδατε στις τηλεοπτικές σας οθόνες. Και το χάρηκαν όλοι.

Αυτός που το χάρηκε όμως πιο πολύ από όλους είναι ο μόλις 10 μηνών γιος του Κώστα Βουτσά, Φοίβος Βουτσάς που βρέθηκε στα τηλεοπτικά πλατό του show μαζί με τον μπαμπά και τη μαμά του, Αλίκη Κατσαβού.

Ο γλυκός πιτσιρίκος είναι πραγματικά μια απόλαυση. Εξαιρετικά ήσυχος και πολύ κοινωνικός ο Φοίβος πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Αν και βγάζει δόντια -όλα μαζεμένα, όπως μάθαμε από τη μαμά του- δεν γκρινιάζει ποτέ. Έχει το ταμπεραμέντο του μπαμπά, έχει αδυναμία στις....ξανθιές και είναι ένα αξιαγάπητο μωρό που όλο γελάει. Πραγματικά από τις πιο απολαυστικές στιγμές τις βραδιάς. Δείτε το υπέροχο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved