YFSF 4: Η Μπεκατώρου, ο Μουτσινάς, ο δικηγόρος και το....Καμπούκι
Gossip Specials

YFSF 4: Η Μπεκατώρου, ο Μουτσινάς, ο δικηγόρος και το....Καμπούκι

Το να κάνει κάποιος ένα "φυσιολογικό" backstage video με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Νίκο Μουτσινά μαζί δεν παίζει. 

Γιατί οι δυο τους, όταν είναι μαζί έχουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας, πειράζονται συνέχεια και υπάρχουν στιγμές που δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις τον ρυθμό τους ακόμα κι αν τους ξέρεις και τους δύο αρκετά καλά.

Αυτό συνέβη και στα παρασκήνια του πέμπτου Live του YFSF 4. To Gossip-tv.gr βρέθηκε στα στούντιο από νωρίς το απόγευμα και ανάμεσα σε άλλα κατέβηκε και στα καμαρίνια των κριτών του αγαπημένου show μεταμφιέσεων. Στο καμαρίνι του Νίκου Μουτσινά βρισκόταν ο guest κριτής Θανάσης Αλευράς και μαζί έκαναν βιντεοκλήση στην κολλητή φίλη και των δύο, Ζέτα Μακρυπούλια και τα πειράγματα ανάμεσά τους έδιναν κι έπαιρναν.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Νίκος Μουτσινάς πήγαινε στο καμαρίνι της Μαρίας Μπεκατώρου -η οποία χτενιζόταν από τις 11 το πρωί (η ίδια το είπε)- για να βαφτεί. Και καιπου εκεί ξεκίνησε ο...παραλογισμός. Το ασταμάτητο χτένισμα της Μαρίας, η ζήλια, το κραγιόν του Μουτσινά και το καμπούκι τους έκαναν άνω κάτω. Αλήθεια εσείς ξέρετε τι είναι Καμπούκι; Ο διάλογος που ακολουθεί είναι τουλάχιστον απολαυστικός. Δείτε το απολαυστικό exclusive video του Gossip-tv.gr και κλάψτε από τα γέλια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved