Ζέτα Μακρυπούλια: Το Ρουκ Ζουκ, η άγνωστη πρόταση, το bullying και ο Λάτσιος
Gossip Specials

Ζέτα Μακρυπούλια: Το Ρουκ Ζουκ, η άγνωστη πρόταση, το bullying και ο Λάτσιος

Μια φορτωμένη Τετάρτη είχε η Ζέτα Μακρυπούλια αφού το μεσημέρι ήταν η "οικοδέσποινα" στο media event που διοργάνωσε ο Ant1 για το Ρουκ Ζουκ και αμέσως μετά είχε γύρισμα για 4 επεισόδια του αγαπημένου παιχνιδιού που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. 

Η Ζέτα όμως είχε κέφια. Γιατί πραγματικά απολαμβάνει αυτό το παιχνίδι, όπως το απολάμβανε και τα μεσημέρια που γύριζε από το σχολείο της και το έβλεπε φανατικά από το Mega, τότε.

Και μάλιστα όπως μας αποκάλυψε το είχε προτείνει να ξαναγίνει την περίοδο που συνεργαζόταν με το Mega και τελικά της προέκυψε -χωρίς να το προτείνει- από τον Antenna στη νέα του ανανεωμένη version. Και δεν μας είπε μόνο αυτά. Μας μίλησε για τις επιλογές που κάνει βάσει ενστίκτου, παραδέχτηκε πως υπάρχουν φορές που έπεσε έξω αλλά και οτι έχει συμμετάσχει σε πράγματα που δεν της άρεσαν -σήριαλ κυρίως- για να μείνει στα πράγματα και να δουλέψει.

Ακόμα αποκάλυψε τι της αρέσει και τι όχι στην ελληνική τηλεόραση, με ποιούς φίλους της θα ήθελε να παίξει στο Ρουκ Ζουκ η ίδια, την πρόσκλησή της στην Μαίρη Μηλιαρέση να πάει στο πλατό αλλά και την επικοινωνία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με τον Γιάννη Λάτσιο ανεξαρτήτως συνεργασίας αφού οι ανθρώπινες σχέσεις για εκείνη είναι πάνω από τις δουλειές. Γι' αυτό και δεν συγχωρεί και την προδοσία σε κανένα επίπεδο. Αν πληγωθεί φεύγει και δεν γυρίζει πίσω. Αυτά και άλλα πολλά στα βίντεο που ακολουθούν...

Το πρώτο μέρος στο σκοτάδι, αφού υπήρξε διακοπή ρεύματος στην περιοχή που βρίσκεται το στούντιο και για αρκετή ώρα μείναμε όλοι στο απόλυτο σκοτάδι και δεν μας χάλασε κιόλας αφού γελάσαμε αρκετά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved