Δείτε για πρώτη φορά την σύζυγο του DJ Airth
Gossip Specials

Δείτε για πρώτη φορά την σύζυγο του DJ Airth

Είναι ένα ζευγάρι που κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες και... επιλεκτικές.

Τόσο ο DJ Airth, το μέλος του συγκροτήματος των Vegas, όσο και η σύζυγός του, Μαριάννα, πετούν στα σύννεφα με τον ερχομό του μωρού τους.

«Ζω ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί, έχω ένα γιο 4 μηνών και τώρα ηρεμώ περισσότερο όταν μπαίνω μέσα στο σπίτι. Παντρεύτηκα φέτος τη Μεγάλη Τετάρτη γιατί έπρεπε να γεννήσουμε Μεγάλη Τετάρτη, γιατί έπρεπε να... γεννηθούμε. Το κανόνισα τη Μεγάλη Τρίτη και την επόμενη παντρευτήκαμε. Μια μέρα πριν ενημέρωσα και τους φίλους μου, τους είπα βέβαια να…μην έρθουν. Την επόμενη εβδομάδα γεννήθηκε ο γιος μου. Με τη γυναίκα μου ήμασταν ζευγάρι από το 2000, χωρίσαμε για 12 χρόνια και δεν μιλάγαμε καν. Μετά από 12 χρόνια τα ξαναβρήκαμε. Εγώ τόσα χρόνια τη γούσταρα, ήμουν καψούρης μαζί της» είχε δηλώσει το καλοκαίρι στο περιοδικό Λοιπόν.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω μπορείτε να δείτε το ζευγάρι να κάνει μια χαλαρή βόλτα στην Γλυφάδα με το παιδάκι του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved