Η αποκάλυψη για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου, το unfollow του Ντάνου στον Σάκη και δύο χωρισμοί
Gossip Specials

Η αποκάλυψη για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου, το unfollow του Ντάνου στον Σάκη και δύο χωρισμοί

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν για ακόμα μία φορά ενδιαφέρουσα από άποψη θεματολογίας και το gossip-tv.gr κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σας με τις αποκαλύψεις του.

Ας δούμε λοιπόν ποια θέματα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας και τα αναδείξατε ως κορυφαία για την εβδομάδα που φτάνει στο τέλος της.

Στην πρώτη θέση, σύμφωνα με τα «κλικ» σας βρέθηκε η αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Μαρίνος ζει μόνος και χωρίς επαφή με το περιβάλλον. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η είδηση ότι ο Ντάνος έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη! Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για το τέλος της φιλίας τους σε βίντεο, συγκέντρωσε τα «κλικ» σας.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει δύο παιδιά από διαφορετικές γυναίκες ενώ σας αποκαλύψαμε σε φωτογραφίες την κόρη του.

Στην τέταρτη θέση αναδείξατε την ατάκα της Ναταλίας Γερμανού για τον χωρισμό Χρηστίδου - Μαραντίνη που μας άφησε άφωνους ενώ την πέμπτη και τελευταία θέση στο top 5 των κορυφαίων θεμάτων της εβδομάδας κατέλαβε η είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό κόσμο, για τους λόγους που η Νικολέττα Καρρά και ο Φώττος Πιττάτζης έφτασαν στον χωρισμό. Είδηση που συνοδευόταν από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δείτε την παρακάτω gallery με τα θέματα που συνέθεσαν το top 5 της εβδομάδας που πέρασε, έτσι όπως τα αναδείξατε εσείς με τα "κλικ" σας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved