Top 5: Η πρώτη φωτό του Μάκη με τα παιδιά, οι νικητές του φετινού Survivor και η άγνωστη εγκυμοσύνη!
Gossip Specials

Top 5: Η πρώτη φωτό του Μάκη με τα παιδιά, οι νικητές του φετινού Survivor και η άγνωστη εγκυμοσύνη!

Την εβδομάδα που πέρασε, το gossip-tv.gr για ακόμη μία φορά σας ενημέρωσε για την επικαιρότητα στη σόουμπιζ και την τηλεόραση και εσείς αναδείξατε τα τοπ θέματα

Με τα "κλικ" σας δημιουργήσατε τη λίστα με τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας. Ποια είναι αυτά;

Ας τα δούμε αναλυτικά...

Πρώτο στην προτίμησή σας ήρθε ένα θέμα που έχει να κάνει με την οικογενειακή ζωή της Ελένης Μενεγάκη. Ο Μάκης Παντζόπουλος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά πάνω σε καρότσα και εσείς απολαύσατε αυτό το μοναδικό φωτογραφικό υλικό, αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο θέμα.

Στη δεύτερη θέση των τοπ θεμάτων βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας του φετινού Survivor ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε μία ηθοποιός του "Τατουάζ" που φωτογραφήθηκε με μικροσκοπικό μπικίνι!

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε μία αποκάλυψη και συγκεκριμένα η άγνωστη εγκυμοσύνη ηθοποιού του "Παρά πέντε" η οποία έκανε δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Τέλος, την πέμπτη και τελευταία θέση του top 5 θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε κατέλαβε ακόμη ένα θέμα του Survivor που έφτασε στο τέλος του την περασμένη Κυριακή το οποίο, βέβαια, ήταν η ανακοίνωση του Τούρκου νικητή του ριάλιτι περιπέτειας. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες...

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved