ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ο Ξεκούκης μιλάει για το ατύχημα: «Παίζω με δική μου ευθύνη. Οι γιατροί είπαν να απέχω»
Gossip Specials

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ο Ξεκούκης μιλάει για το ατύχημα: «Παίζω με δική μου ευθύνη. Οι γιατροί είπαν να απέχω»

Ο παρολίγον θανάσιμος τραυματισμός του Πέτρου Ξεκούκη πριν από μερικές ημέρες στις πρόβες για την παράσταση «Η Παριζιάνα», η οποία κάνει πρεμιέρα την ερχόμε­νη Παρασκευή στο θέατρο Μπρόντγουαιη σόκαρε τους συναδέλφους του αλλά και το πανελλήνιο. 

Ο ηθοποιός, υποδυόμενος τον ρόλο του Τζιμ Κούφος, τον οποίο ερμήνευε στην κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, έπρεπε να πέσει από τη σκηνή στο πάτωμα, όπου είχε τοποθετηθεί ένα στρώμα.

Στη σκηνή που ο Καλλιβωκάς πέφτει από τη βουνοκορφή και φωνάζει "προσέχω", αλλά δεν την ολοκληρώνει τη φράση και η Ρένα Βλαχοπούλου του λέει: "Αμ, δεν προσέεε-εεεεε..." ο ηθοποιός έπρεπε να πέσει ανάσκελα προς τα πίσω μεταξύ σκηνής και ενός κενού που υπάρχει και έχει ντυθεί με κόντρα πλακέ.

Καθώς έπεφτε, όμως, το στρώμα έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πίσω μέρος του κεφαλιού του πάνω στο σίδερο και στα ξύλα. Έχασε για μερικά λεπτά το φως του και έμεινε αναίσθητος. Φυσικά η συμπρωταγωνίστριά του στη σκηνή Μπέσυ Μάλφα η οποία υποδύεται στην παράσταση τη Μαντάμ Πελαζί, ρόλο που ερμήνευσε πρώτη η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου, σοκαρίστηκε και άρχισε να ζητάει βοήθεια.

Ο Πέτρος Ξεκούκης συνήλθε μετά από λίγο όμως στο νοσοκομείο, ύστερα από αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει δημιουργηθεί αιμάτωμα στο κεφάλι το οποίο θα πρέπει να απορροφηθεί.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ακολουθεί για 21 ημέρες από την ημέρα του ατυχήματος μία αγωγή με αντιπηκτικές ενέσεις ώστε να απορροφηθεί το αιμάτωμα, όμως κινδυνεύει, αν δεν γίνει αυτό, να υποβληθεί σε εγχείρηση για την αφαίρεσή του.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του gossip-tv.gr αστειεύτηκε με την όλη ταλαιπωρία που πέρασε και περνά και παραδέχτηκε ότι δεν νιώθει ακόμα εντελώς καλά. Όμως, δεν εγκαταλείπει τον ρόλο του αφού παίζει με δική του ευθύνη μιας και οι γιατροί του ζήτησαν να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Δείτε στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο όσα αποκάλυψε για το ατύχημά του ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved