Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα για τη νέα του ταινία: «Είναι πολλά αυτά που με συνδέουν με την Ελλάδα»
NDP photo agency
Gossip Specials

Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα για τη νέα του ταινία: «Είναι πολλά αυτά που με συνδέουν με την Ελλάδα»

Ο Αμερικανός ηθοποιός Γουίλεμ Νταφόε βρέθηκε στην Αθήνα για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Inside» λίγο πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες...

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της ταινίας «Inside» του Βασίλη Κατσούπη με πρωταγωνιστή τον Γουίλεμ Νταφόε.

Ο Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται έναν κλέφτη έργων τέχνης που παγιδεύεται στην κορυφή ενός μοντέρνου ουρανοξύστη στο Μανχάταν όταν επιχειρεί να αρπάξει πίνακες μεγάλης αξίας.

1D8A5852.jpg

Κλειστοφοβικό, ψυχολογικό θρίλερ που ήδη έχει κερδίσει το σινεφίλ κοινό αποσπώντας θερμές κριτικές από το Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών παρουσία και του σκηνοθέτη Βασίλη Κατσούπη και του παραγωγού Γιώργου Καρναβά ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουίλεμ Νταφόε επισκέπτεται τη χώρα μας. Από τη συμμετοχή του στην τελευταία ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου «Η Σκόνη του Χρόνου» μέχρι τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο Αμερικανός σταρ δήλωσε πως "Είναι πολλά αυτά που τον συνδέουν με την Ελλάδα".

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από την εκδήλωση:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved