Σωτηροπούλου: Επέστρεψε από Βενετία! Με λευκό κοστούμι και τον Μαραβέγια πλάι της, για το Milky Way
Gossip Specials

Σωτηροπούλου: Επέστρεψε από Βενετία! Με λευκό κοστούμι και τον Μαραβέγια πλάι της, για το Milky Way

Σε ειδική εκδήλωση για την προβολή της νέας σειράς του Mega, «Milky Way» βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια.

Η ηθοποιός επέστρεψε από τη Βενετία αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έδωσε το "παρών" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε για άλλη μια φορά τη διαφορά, επιλέγοντας ένα πολύ ρομαντικό look, το οποίο ήταν πολύ μακριά από αυτά που την έχουμε συνηθίσει.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4/9 στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η ηθοποιός επέλεξε να εμφανιστεί με λευκό κοστούμι. Εντυπωσιακή όπως πάντα έλαμπες έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της ο οποίος την στηρίζει σε κάθε νέο της εγχείρημα.

Σωτηροπούλου.jpg

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Το «Milky Way» του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου, έρχεται στο MEGA για να μας καθηλώσει αλλά και να μας απογειώσει ταυτόχρονα!

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved