Οι Τέλειοι Ξένοι στο gossip-tv - Η παράσταση επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνά
Gossip Specials

Οι Τέλειοι Ξένοι στο gossip-tv - Η παράσταση επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνά

Η sold out παράσταση της περσινής χρονιάς, «Τέλειοι Ξένοι», του Πάολο Τζενοβέζε σε σκηνοθεσία Πέτρου Λαγούτη- Γιώργου Πυρπασόπουλου και σε μετάφραση Ελεονώρας Μελέτη επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά.

Εσύ έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου έναν Τέλειο Ξένο κι αν ναι, πώς τον έχεις διαχειριστεί; Έχεις ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια; Έχεις βγάλει τον κακό σου εαυτό στην προσπάθειά σου να «σώσεις» τα δικά σου λάθη; Αλήθεια, το κινητό σου το «κλειδώνεις» πριν πας για ύπνο; Και εντέλει έχεις τα «κότσια» να παίξεις αυτό το παιχνίδι;

Σε όλα αυτά -αν ήδη δεν έχεις δημιουργήσει ενοχές στον πραγματικό σου εαυτό- μπορούν να σου απαντήσουν οι Τέλειοι Ξένοι στο θέατρο Αθηνά.

DSC_9511-Edit-v6Elena-(1).jpg

Και όχι μόνο μια φορά αφού οι ανατρεπτικές τους ιστορίες σε καθηλώνουν στο υπέροχο, βελούδινο και άνετο κάθισμα του ανακαινισμένου θεάτρου Αθηνά και θες ξανά και ξανά να μπεις στο σπίτι τους, εκεί όπου η παρέα ξεδιπλώνει τα «πάθη» του, τα «λάθη» του, την αληθινή φιλία, τον ειλικρινή έρωτα και φυσικά τις… αλήθειες τους μέσα σε μια ζοφερή πραγματικότητα. Αυτή που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα αλλάξει ποτέ.

Τόσο η Ελεονώρα Μελέτη που έχει κάνει τη μετάφραση όσο και το σκηνοθετικό δίδυμο Λαγούτης-Πυρπασόπουλος είναι απόλυτα to the point και σε αυτή την παράσταση -εγγύηση- θα νιώσεις τόσο έντονα την αδρεναλίνη που αυτόματα θα κοιτάξεις το κινητό του διπλανού σου ακόμη κι είναι ο Τέλειος ξένος που θα γνωρίσεις.

Θα ξέρεις όμως πώς να τον ανακαλύψεις γιατί απλά θα έχεις παρακολουθήσει την παράσταση.

Οι πρωταγωνιστές λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα μιλούν αποκλειστικά στο gossip-tv για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης παράστασης που προσελκύει χιλιάδες κόσμου!

Στους Τέλειους Ξένους η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης ερμηνεύουν τον Λέλε και την Καρλότα. Το ζευγάρι είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια.
Ο Λέλε δουλεύει στο νομικό τμήμα μίας μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας, όπου και γνώρισε τη γυναίκα του.
Η Καρλότα έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα παιδιά τους, αφήνοντας τη δουλειά της για την οικογένειά της….
…αλλά κατά κάποιο τρόπο, είναι οι «τέλειοι ξένοι»….

Πέτρος Λαγούτης

marossoulis_productions_1696500893_3206804373087326209_1987963849.jpg

«Νιώθω περήφανος, χαρούμενος και δικαιωμένος τόσο για το έργο όσο και για τις επιλογές που κάναμε στους ηθοποιούς.
Όχι μόνο γιατί είναι όλοι τους ένας κι ένας αλλά και γιατί πέτυχε αυτό που από την αρχή είχαμε βάλει στόχο με τον Γιώργο( Πυρπασόπουλο): να φτιάξουμε μια ομάδα από ανθρώπους που θα μιλάμε τον ίδιο κώδικα εντός κι εκτός σκηνής. Τελικά η μεγαλύτερη χαρά είναι όταν οι θεατές μας λένε ότι βλέπουν την παράσταση και είναι λες και παρακολουθούν μια πραγματική παρέα φίλων», είπε ο Πέτρος Λαγούτης στο gossip-tv.

Μυρτώ Αλικάκη

marossoulis_productions_1696249399_3204694682215497670_1987963849.jpg



Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στο gossip-tv για την παράσταση Τέλειοι Ξένοι: «Αρχικά να πω πως χαίρομαι πάρα πολύ που αυτή η παράσταση πήγε τόσο καλά γιατί είναι μια παράσταση που την αγαπάω πάρα πολύ. Όλοι οι συνάδελφοι που είμαστε εδώ είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και ίδια «φουρνιά» και με ίδιες ιδέες γύρω από το θέατρο οπότε δουλέψαμε πάρα πολύ ωραία. Νομίζω ότι επειδή αυτή η παράσταση έχει ήδη βγάλει την καλή της φήμη θα πάει πολύ καλά και φέτος. Επίσης είναι ένα έργο το οποίο -όπως και να το κάνουμε- είναι πολύ «πιασάρικο». Αγγίζει πολύ. Όλη αυτή η ιστορία αυτής της κρυφής ζωής (του κινητού) που πολλοί άνθρωποι έχουν την ανάγκη να ζουν, λειτουργεί πιο πολύ σαν ναρκωτικό. Καταλαβαίνεις από τις αντιδράσεις του κόσμου ότι το ζει μαζί μας. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει κάνει μια πολύ ωραία μετάφραση και διασκευή αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι στις πρώτες αναγνώσεις που κάναμε μας είπε «παιδιά, ό,τι δεν σας πάει στο στόμα και θέλετε να το αλλάξετε ,το κάνετε». Η Ελεονώρα γενικά στο βαθμό που τη γνωρίζω, νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος ήπιος και επικοινωνιακός».

DSC_9511-Edit-v6Elena-(1).jpg

Το δεύτερο ζευγάρι της παράστασης είναι η Μπιάνκα (Σοφία Μανωλάκου) και ο Κόσιμο (Γιώργος Χρανιώτης). Είναι νεόνυμφοι και πολύ ερωτευμένοι. Εκείνη είναι κτηνίατρος, ευγενική και αρεστή σε όλους.
Ο Κόσιμο είναι οδηγός ταξί, αλλά στο κεφάλι του υπάρχουν καθημερινά χιλιάδες απίθανες ιδέες…

Γιώργος Χρανιώτης

marossoulis_productions_1694703842_3191729616862121316_1987963849.jpg



«Δεν το περίμενα ότι θα πάμε δεύτερη σεζόν και συνήθως να σου πω την αλήθεια λίγο με κουράζουν οι δεύτερες σεζόν και είχε να μου συμβεί και πολλά χρόνια, αλλά επειδή είμαστε πρότυπο θιάσου δηλαδή είμαστε τόσο καλά οργανωμένοι και αγαπημένοι μαζί, που είμαστε πάνω από το έργο. Εύχομαι ο ίδιος θίασος να κάνουμε ένα καινούργιο έργο κάποια στιγμή. Η Ελεονώρα έκανε μια πολύ μεγάλη εξυπνάδα γιατί το αγαπάει πολύ και φάνηκε από την αρχή. Την ευγνωμονούμε όλοι μας λοιπόν γιατί ήρθε στις πρόβες και ήταν ανοιχτή στο να αλλάξουν πράγματα λόγω ελληνικής πραγματικότητας και εκφοράς του λόγου. Πολύ ανοιχτή στις προτάσεις που της κάναμε και δεν είχε τη απολυτότητα που έχουν άλλοι μεταφραστές που δυσκολεύονται να αλλάξουν ακόμη και ένα και», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης στο gossip-tv.

Σοφία Μανωλάκου

marossoulis_productions_1694703842_3191729616862121316_1987963849.jpg

Η Σοφία Μανωλάκου είναι η νέα προσθήκη στην παράσταση: «Νιώθω πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτή την παράσταση. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία που έχει. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν περισσότερο κι από το προσδοκώμενο. Είχαν όλοι ανοιχτές αγκάλες ακόμη κι αν κάποιοι από το θίασο δεν με ήξεραν. Πραγματικά ένιωσα λες και είμαι εδώ από την πρώτη ημέρα, δεν με έκαναν να νιώσω καθόλου «ξένη». Νιώθω οικεία και θα γίνουμε «ξένοι» πάνω στη σκηνή. Ο θίασος είναι τόσο alert που αισθάνομαι ασφάλεια»

Το τρίτο ζευγάρι είναι ο Ρόκο (Δημήτρης Ξανθόπουλος) και η Εύα.

marossoulis_productions_1669035647_2976409184513965789_1987963849.jpg

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος ερμηνεύει τον Ρόκο

Ο Ρόκο είναι ένας πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας, πλαστικός χειρούργος και είναι παντρεμένος με μία ψυχολόγο, την Εύα, η οποία περνάει μία δύσκολη περίοδο, μη γνωρίζοντας αν είναι ακόμη ερωτευμένη με τον άντρα της αλλά και πώς να έρθει κοντά με την έφηβη κόρη της…

Κατερίνα Μισιχρόνη

marossoulis_productions_1669035647_2976409184321020736_1987963849.jpg

Η Κατερίνα Μισιχρόνη είπε για τους Τέλειους ξένους: «Είναι μια εξαιρετική συνεργασία, η οποία είχε και μεγάλη απήχηση στο κοινό με πολύ καλούς συνεργάτες. Πρέπει να σου πω ότι δεν περίμενα στην πρώτη μάζωξη που κάναμε για τη δεύτερη σεζόν να χαρώ τόσο πολύ που ξαναείδα τα παιδιά, που ξαναμπήκα στο συγκεκριμένο θέατρο, που είδα ξανά το σκηνικό μας και χαίρομαι πολύ που θα το ξανακάνουμε. Επίσης η μετάφραση που έχει κάνει η Ελεονώρα είναι εντυπωσιακή. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είναι άμεση, γρήγορη και μιλητή, όπως δηλαδή θα τα λέγαμε και στο σαλόνι μας»

Ένας ακόμη φίλος της παρέας των Τέλειων Ξένων είναι και ο Δημήτρης Λιόλιος.

marossoulis_productions_1669640431_2981482482100839897_1987963849.jpg

Ο Δημήτρης Λιόλιος ερμηνεύει τον Πέπε, ο οποίος είναι ένας καθηγητής γυμναστικής, που απολύθηκε πρόσφατα εξαιτίας περικοπών στη δουλειά του.
Την ημέρα του δείπνου θα παρουσίαζε το νέο του φλερτ στην παρέα, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη δεν μπόρεσε να έρθει επειδή αρρώστησε…

Η υπόθεση

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος» σε ένα παιχνίδι! Και ξαφνικά πολλά μυστικά αποκαλύπτονται...

Το αριστούργημα του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, αγαπήθηκε όσο λίγα θεατρικά έργα την περυσινή σεζόν. Πρόκειται για μία παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 50.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τώρα επιστρέφει στο Θέατρο Αθηνά, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

7f102993-TELEIOI-XENOI-1080x1080.webp

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Πρωταγωνιστές γνωστοί κι αγαπημένοι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Δημήτρη Λιόλιο, Σοφία Μανωλάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Γιώργο Χρανιώτη και στον ρόλο της μικρής κόρης την Έλενα Δελακούρα.

Οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ φιλοδοξούν να ψυχαγωγήσουν το θεατρόφιλο κοινό μια ακόμη χρονιά και θα βρίσκονται στο θέατρο ΑΘΗΝΑ, Πέμπτη με Κυριακή, για όσους δεν τους είδαν ακόμη, αλλά και για όσους θέλουν να τους ξαναδούν. Από 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνά, για δεύτερη χρονιά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved