Κατερίνα Μισιχρόνη στο gossip-tv:«Μια φορά έψαξα κινητό... Ήταν φρικτό, βασανιστικό!Δεν το ξανακάνω»
Gossip Specials

Κατερίνα Μισιχρόνη στο gossip-tv:«Μια φορά έψαξα κινητό... Ήταν φρικτό, βασανιστικό!Δεν το ξανακάνω»

Η Κατερίνα Μισιχρόνη ως «Εύα» στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι», είναι εκείνη που κάνει άνω κάτω το σπιτικό που στήνεται στο Θέατρο Αθηνά, όταν προτείνει στους καλεσμένους της να παίξουν το παιχνίδι αυτό που φέρνει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά.

Ένα κινητό, ένα e-mail, μια κλήση είναι ικανά να διαλύσουν ό, τι νόμιζες πως γνώριζες καλά; Αυτό θα το ανακαλύψεις κι εσύ όταν μπεις για λίγο στα «παπούτσια» των «Τέλειων Ξένων».

Η Κατερίνα Μισιχρόνη ανήκει αναμφίβολα στην κατηγορία εκείνων των ηθοποιών που διαθέτουν «στόφα» πρωταγωνίστριας. Γοητευτική, πειθαρχημένη και προσιτή «ξεδιπλώνει» μπροστά στα μάτια σου το μεγαλείο τόσο της Τέχνης της όσο και της προσωπικότητάς χωρίς να κάνει εκπτώσεις.

MISIXRONI-(8).jpg

«Ζωντανεύει» τις ηρωίδες της με μια μοναδικότητα έχοντας καταφέρει στα τόσα χρόνια της καριέρας της σε θέατρο, σινεμά και τηλεόραση να μην πέφτει στην παγίδα της μανιέρας. Κι αυτό από μόνο του είναι σπουδαίο! Καθίσαμε στις πολυθρόνες του κοινού αντικρυστά και χωρίς κανένα κόμπιασμα μιλήσαμε για όλα!

Δεύτερη χρονιά στους Τέλειους Ξένους στο θέατρο Αθηνά. Μία παράσταση που συνεχίζεται πολύ δυναμικά…

«Είναι μια εξαιρετική συνεργασία, η οποία είχε και μεγάλη απήχηση στο κοινό με πολύ καλούς συνεργάτες. Πρέπει να σου πω ότι δεν περίμενα στην πρώτη μάζωξη που κάναμε για τη δεύτερη σεζόν να χαρώ τόσο πολύ που ξαναείδα τα παιδιά, που ξαναμπήκα στο συγκεκριμένο θέατρο, που είδα ξανά το σκηνικό μας και χαίρομαι πολύ που το ξανακάνουμε»

Έχεις σκεφτεί πως εδώ ανάμεσα στον κόσμο μπορεί να έχει υπάρξει θεατής, ο οποίος να θέλει να δει την παράσταση για να ξέρει πώς θα το διαχειριστεί, αν του συμβεί;

«Ή μπορεί να το έχει περάσει και μετά το κλάμα που έχει ρίξει να θέλει και να γελάσει λίγο η ψυχούλα του για να απαλύνει το κλίμα και να μην νιώθει μόνος. Η παράστασή μας έχει μια θεματική πολύ σύγχρονη -ειδικά τώρα που ζούμε στην εποχή των social media- οπότε είναι επίκαιρο. Νομίζω πως όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Είτε από τη μια πλευρά, είτε από την άλλη και γενικά ξέρω άπειρες παρεξηγήσεις τέτοιες»

Είναι βέβαια και η μετάφραση της Ελεονώρας Μελέτη που έχει κάνει το κείμενο τόσο σύγχρονο.

«Όντως. Η μετάφραση που έχει κάνει η Ελεονώρα είναι εντυπωσιακή. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είναι άμεση, γρήγορη και μιλητή, όπως δηλαδή θα τα λέγαμε και στο σαλόνι μας, στο σπίτι μας»

Δεν θέλω καθόλου να γίνομαι παρεμβατική

Κινητό ψαχουλεύεις ή είσαι της νοοτροπίας «όσο ψάχνεις… βρίσκεις»

«Α πα πα… Δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Μια φορά το έκανα στη ζωή μου και δεν νιώθω περήφανη για αυτό. Φρικτό, βασανιστικό και εθιστικό. Το έκανα μια φορά και ορκίστηκα να μην το ξανακάνω. Ποτέ ξανά. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Κοίταξε... τώρα να σου πω κάτι, επειδή αυτό (το κινητό) είναι ένα κουτί, ένα πραγματάκι, το οποίο φαίνεται πολύ εύκολα προσβάσιμο, όμως έχει προσωπικά δεδομένα. Νομίζουμε ότι απλά μπορούμε να το πιάσουμε, να το αγγίξουμε… Και ξαφνικά... Είναι η προσωπική ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Εμένα δηλαδή πιο πολύ με απωθεί σε αυτό. Δεν θέλω καθόλου να γίνομαι παρεμβατική όσο μπορώ»

Αυτό ίσως να σε ισορροπεί και ως προσωπικότητα.

«Σίγουρα βοηθάει την ψυχική μου ηρεμία»

Έχει τύχει να πεις ψέματα για να σώσεις κάτι; Να μην πληγώσεις ίσως ή για να μην πληγωθείς εσύ;

«Λευκό ψέμα έχω πει. Καλά, πιο μικρή έχω πει και μαύρο ψέμα, μπλε, κόκκινο, τα έχω πει. Τώρα μεγαλώνοντας, έχω να πω ότι δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Μικρά ψεματάκια που τα θεωρώ αθώα ίσως και να έχω πει για να μην είναι τόσο σοκαριστικά τα πράγματα ή τόσο επώδυνα. Όμως να σου πω και κάτι; Νομίζω ότι δεν σώζεις και τίποτα. Νομίζω ότι μόνο η αλήθεια σώζει κάτι σε βάθος χρόνου. Η πρώτη αντίδραση μπορεί να είναι πολύ έντονη, αλλά νομίζω ότι σε βάθος χρόνου μόνο η αλήθεια σώζει κάτι»

MISIXRONI-(7).jpg

Τέλειο Ξένο, έχεις συναντήσει ποτέ στην πραγματική σου ζωή;

«Καλά, τώρα εδώ story of my life… Περίμενε και εσύ… Μόνο τέλειους ξένους, γνωρίζω (γέλια). Όχι, υπερβολή, αλλά θέλω να πω ότι... Ένας τέλειος ξένος, όπως πολύ σωστά το είπες, είναι πολύ ωραία αυτή η παρατήρηση και η ερώτηση. Κοίτα... κι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε τέλειοι ξένοι. Αν κι εγώ βέβαια έχω ένα χαρακτηριστικό… από την αρχή παρουσιάζομαι όπως είμαι. Δηλαδή, και με τα καλά μου και με τα κακά μου. Εγώ δεν μπορώ να καταπιέζομαι, επειδή είμαι και πολύ αυθόρμητη. Δεν μπορώ να το κρύψω. Σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει. Λογικό. Τώρα, τέλειο ξένο έχω γνωρίσει με την έννοια ότι για αρκετούς ανθρώπους που έχω συναντήσει, είτε σε προσωπική ζωή, είτε σε επαγγελματική για ένα αρκετό διάστημα, έχουν παρουσιάσει ένα πολύ στρογγυλεμένο, ωραιοποιημένο προφίλ και ξαφνικά σε μια αδύναμη στιγμή μου ή σε μια διαφορετική στιγμή μου, βγαίνει ένα τέρας και λέω «εντάξει, όλοι έχουμε ένα τέρας αλλά αυτό από πού ήρθε και δεν το είδα; Αυτό για μένα είναι σοκαριστικό. Και ξέρεις τι; Νομίζω ότι πάσχουμε από έλλειψη επικοινωνίας. Δεν μας μαθαίνει κανείς πώς να επικοινωνούμε απλά και στο τώρα»

Για μένα το κλειδί και το μυστικό είναι αυτό. Επικοινωνείς στο εδώ και το τώρα αυτό που νιώθεις ώστε να έχει και ο άλλος το έδαφος να επικοινωνήσει και να έχει περιθώριο αντίδρασης

Είναι η χρήση των social media που σου πλασάρουν μια εικονική πραγματικότητα;

«Έχει υπάρξει μια αλλοίωση πραγματικότητας. Ο καθένας μπορεί να πουλήσει και να υποστηρίξει ό, τι θέλει. Εγώ ας πούμε για να γνωρίσω έναν άνθρωπο, δεν το κατακρίνω, αλλά θα δυσκολευτώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί δεν ξέρω τι είναι πίσω από το πλήκτρο»

Θα σε πάω σε τρεις λέξεις «κλειδιά». Μηχανικά μολύβια, ελαιόλαδο και αυτοκόλλητα. Κάνεις ακόμη συλλογή;

«Πάντα μηχανικά μολύβια και αυτοκόλλητα. Τα μηχανικά μολύβια τα λατρεύω. Μου αρέσουν γιατί είναι πολύ λεπτεπίλεπτα και ντελικάτα. Μου αρέσει που βγαίνει έτσι αυτή η μύτη. Συνήθως έχουν τρομερά χρώματα, γράφουν καταπληκτικά. Και μου αρέσει πολύ και η διαδικασία του να αλλάζω μύτες. Αγχολυτικό ίσως. Τα αυτοκόλλητα μου δίνουν τρομερή χαρά. Συνδέονται πάντα με το παιδικό μου κομμάτι. Και τα βρίσκω και πολύ cute»

MISIXRONI-(3).jpg

Και με το ελαιόλαδο τι γίνεται. Είσαι ελαιοπαραγωγός;

«Είμαι και ελαιοπαραγωγός. Είναι hot topic τώρα, γιατί το λάδι έχει γίνει σαν το χρυσό. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Οπότε αποφάσισα με τον ξάδερφό μου πριν από αρκετά χρόνια να το ξεκινήσουμε. Το κάνουμε με πολλή αγάπη. Δεν πάω αν με ρωτάς κάθε Οκτώβρη, Νοέμβρη να μαζέψω να μαζέψω ελιές. Όχι. Ασχολείται ο ξάδερφός μου με το πιο πρακτικό κομμάτι και εγώ ασχολούμαι με το κομμάτι της πώλησης. Τη διαδικασία βέβαια την έχω κάνει άπειρες φορές»

Βλέπεις φως μετά τις καταγγελίες στο πλαίσιο του metoo;

«Δεν ξέρω αν «καθαρίζει» πάντως έχει ξεκινήσει αυτή η μεγάλη προσπάθεια, την οποία και στηρίζω απόλυτα. Αγαπώ πολύ τις γυναίκες, τις εκτιμώ και τις τιμώ απεριόριστα. Και χαίρομαι πολύ που έχει ξεκινήσει και ελπίζω να πάει ακόμα πιο “βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο”»

Αρκετά με την αντικειμενοποίηση της γυναίκας

Πολλές οι παθογένειες της κοινωνίας…

«Είναι πολύ βαθιά ριζωμένα κάποια στερεότυπα. Ας πούμε δηλαδή… λέμε τώρα για αυτό το κίνημα και για την εικόνα και τη θέση της γυναίκας και παρόλα αυτά ξεφυλλίζεις τα περισσότερα ελληνικά περιοδικά -τα οποία σέβομαι και συνεργάζομαι και μου αρέσουν και τα διαβάζω- τα οποία τι λένε μέσα τα άρθρα; «Δέκα τρόποι για να δείχνεις πιο νέα. 50 ασκήσεις για να φτιάξεις το σώμα σου. Δέκα τρόποι για να μειώσεις τις ρυτίδες». Μιλάμε για την αποδοχή της γυναίκας και διαρκώς μας «βομβαρδίζουν» και από τα Μέσα με δημοσιεύματα και από τα social media για το πώς να είσαι πιο όμορφη, πιο σέξι, πιο αδύνατη, πιο επιτυχημένη, πιο αποδεκτή.. πιο… πιο… πιο…Αυτό όταν το βλέπω με τρελαίνει. Και στο επόμενο άρθρο θα δεις για το metoo και στο καπάκι άρθρα με τίτλους «Δέκα τρόποι για να έχεις το σέξι μπούστο της τάδε….». Και σκέφτομαι «δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι που το παράγουν αυτό το πράγμα ότι κάνει το ίδιο κακό;». Θέλω να πω λίγο, αρκετά με την αντικειμενοποίηση της γυναίκας»

Τηλεόραση φέτος θα κάνεις;

«Φέτος υπάρχει περίπτωση να κάνω από τη δεύτερη σεζόν στην ΕΡΤ, η οποία έχει κάνει πολύ καλές δουλειές»

Η υπόθεση

7f102993-TELEIOI-XENOI-1080x1080.webp

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος» σε ένα παιχνίδι! Και ξαφνικά πολλά μυστικά αποκαλύπτονται...

Το αριστούργημα του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, αγαπήθηκε όσο λίγα θεατρικά έργα την περυσινή σεζόν. Πρόκειται για μία παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 50.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τώρα επιστρέφει στο Θέατρο Αθηνά, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

teleioi-xenoi3.jpg

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Πρωταγωνιστές γνωστοί κι αγαπημένοι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Δημήτρη Λιόλιο, Σοφία Μανωλάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Γιώργο Χρανιώτη και στον ρόλο της μικρής κόρης την Έλενα Δελακούρα.

Οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ φιλοδοξούν να ψυχαγωγήσουν το θεατρόφιλο κοινό μια ακόμη χρονιά και θα βρίσκονται στο θέατρο ΑΘΗΝΑ, Πέμπτη με Κυριακή, για όσους δεν τους είδαν ακόμη, αλλά και για όσους θέλουν να τους ξαναδούν. Από 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνά, για δεύτερη χρονιά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved