Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Tα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που άντεξαν στον χρόνο! Το μυστικό τους!
Gossip Specials

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Tα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που άντεξαν στον χρόνο! Το μυστικό τους!

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Σε έναν κόσμο όπου καταποντίζονται οι ηθικές αξίες, υπάρχουν και κάποιες σταθερές που σε πείσμα πολλών θα παραμένουν για πάντα θεμελιώδεις στην ελληνική κοινωνία όπως είναι ο γάμος και η οικογένεια! 

Και ευτυχώς, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που έχουν δώσει το σωστό παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση στον κατά τα άλλα αστραφτερό κόσμο της σόουμπιζ. Ζευγάρια που κράτησαν τις υποσχέσεις που έδωσαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων και έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς που καμαρώνουμε τις υπέροχες οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, ακόμα καλύτερα...

Μπεμπεδέλη-Καυκαρίδης: Σχεδόν έξι δεκαετίες μαζί!

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη καθήλωσε προσφάτως με τις πρώτες σκηνές της και τη μοναδική ερμηνεία της στη σειρά Famagusta, όμως λίγοι γνωρίζουν για την προσωπική της ζωή. Όπως για παράδειγμα ότι η ηθοποιός είναι εδώ και 58 συναπτά έτη παντρεμένη με έναν άλλον εξίσου κορυφαίο ηθοποιό, τον Στέλιο Καυκαρίδη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

MPEMPEDELI.png

«Μένω άναυδος με το ταλέντο της» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός επιβεβαιώνοντας σε πολλούς την άποψη ότι για να μπορέσεις να κρατήσεις έναν γάμο ζωντανό, πρέπει να εκτιμάς και να θαυμάζεις το έτερον ήμισύ σου.

4427_IORDANIDIS_MPEMPEDELI_2772007.jpg

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη με τον σύζυγό της Στέλιο Καυκαρίδη το 2007 στην Επίδαυρο.

ndp photoagency thomasdask@yahoo.com

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη και ο Στέλιος Καυκαρίδης πορεύτηκαν μαζί και καλλιτεχνκά, με εκείνον να λέει για τη συνεργασία του με τη σύζυγό του στο σανίδι πως: «ως ζευγάρι πάντα συμβουλεύαμε ο ένας τον άλλο για θέματα της δουλειάς... Δεν ζηλεύαμε ο ένας τον άλλο».

Μαρία Φαραντούρη-Τηλέμαχος Χυτήρης: 57 χρόνια αχώριστοι

«Υπήρχε αναμφίβολα η ανάγκη μιας αγάπης σταθερής. Τη βρήκα στον Τηλέμαχο (σ.σ.: Χυτήρης, ο πολιτικός και ποιητής). Όταν γνωριστήκαμε, ήμουν είκοσι ετών και εκείνος είκοσι δύο» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Μαρία Φαραντούρη για την προσωπική της ζωή την οποία μοιράζεται από το 1967 με τον πρώην πολιτικό Τηλέμαχο Χυτήρη και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, 57 χρόνια μετά.

Ποιο είναι το μυστικό ενός τέτοιου γάμου που κρατά τόσα χρόνια; Την απάντηση την έχει δώσε παλιότερα σε δηλώσεις της η κορυφαία ερμηνεύτρια: «Αυτό που επικράτησε είναι ότι ο Τηλέμαχος κατανόησε την προσωπική ελευθερία μου και το δόσιμό μου. Ο ίδιος διέθετε άλλωστε και την ποιητική ευαισθησία, μπορούσε να καταλάβει. Και έτσι μοιραστήκαμε τη ζωή μας. Με αγάπη. Υστερα κάναμε το παιδί μας (σ.σ.: ο γιος της Στέφανος). Όπως όλοι, έχουμε περάσει και δύσκολες στιγμές στις σχέσεις μας, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Η αγάπη είναι που δένει τους ανθρώπους. Και εγώ σεβάστηκα την ελευθερία του, τις επιλογές του. Γι' αυτό κρατήθηκε όλο αυτό. Ποτέ δεν πίεσε ο ένας τον άλλον: "Αχ! πού πήγες;", "Τι έκανες;". Τίποτα. Ξέρετε τι λέγαμε από μικροί; "Μια ζωή την έχουμε". Δεν θα πρέπει να αισθανθούμε φυλακισμένοι στον γάμο μας. Δεν πρέπει να εγκλωβίζουν τους ανθρώπους οι σχέσεις και η αγάπη τους. Λέγαμε ο ένας στον άλλον και τις πιο μύχιες σκέψεις μας. Έτσι το κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο, βέβαια».

Μπέζος-Τσαλίκη: 40 χρόνια ερωτευμένοι... αθόρυβα

Παρ' όλο που τους είδαμε τηλεοπτικά στην πολύ επιτυχημένη κωμική σειρά «Άκρως οικογενειακόν» παντρεμένους με πολλά παιδιά, ο Γιάννης Μπέζος με τη Ναταλία Τσαλίκη φρόντισαν να κρατήσουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι συνυπήρξε καλλιτεχνικά αρκετές φορές όμως εκείνο που φρόντισαν από κοινού να κρατήσουν μακριά από τα φλας και τους φωτογράφους ήταν την οικογενειακή τους ευτυχία, μετά και τον ερχομό της κόρης τους, Ηρούς η οποία απλώς επισφράγισε τον έρωτά τους που ξεκίνησε το 1984, δηλαδή πριν από ακριβώς 40 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 1987 και ύστερα όλα ισορρόπησαν στην κοινή ζωή που μοιράζονται μέχρι και σήμερα.

Ντεμίρη-Γρηγορόπουλος: «Αυτός ο γάμος αντέχει ακόμα!»

«Είναι ευλογία να ζεις με έναν άνθρωπο που μπορεί να καταλάβει απόλυτα τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις στη δουλειά, επίσης να μπορείς να μοιραστείς και τις χαρές αυτής της δουλειάς. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μ’ έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση μ’ αυτήν την δουλειά» είχε πει παλιότερα σε δηλώσεις του ο Χάρης Γρηγορόπουλος, εκθειάζοντας την τύχη που είχε να περάσει μέχρι σήμερα τη ζωή του με την επίσης ηθοποιό σύζυγό του Φωτεινή Ντεμίρη.

1675181430362-326400150-grigoropoulos-2.jpg

Φρόντισε όμως να μην εξιδανικεύσει τα πράγματα αλλά να πει την αλήθεια αφού είχε παραδεχτεί στην ίδια συνέντευξη: «Όσο κι αν έχει κλονιστεί, αυτός ο γάμος αντέχει ακόμα! Τον Φεβρουάριο του ‘24, με το καλό, κλείνουμε τριάντα χρόνια παντρεμένοι. Είναι πολύ ωραίο να γυρνάς το κεφάλι σου και να αντικρύζεις τον άνθρωπό σου, που σας δένουν τόσα πολλά και μ’ ένα χαμόγελό του να τα λέει όλα!».

Σκιαδαρέσης-Μάλφα: 27 χρόνια μετά με τρία παιδιά

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι παντρεμένοι εδώ και 27 χρόνια και όπως έχει παραδεχτεί η ηθοποιός γνωρίστηκαν λόγω μίας συνεργασίας τους σε μία σειρά της ΕΡΤ. Παντρεύτηκαν το 1997 με κουμπάρους τη Λήδα Ματσάγγου και τον Στέλιο Μάϊνα και μαζί απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους Ολγα και Νίκη και τον γιο τους Γιάγκο.

αντωνίου-Ασίκη

Ζήνα-Λύρας: Ο μακροχρόνιος έρωτας που κατέληξε στην εκκλησία

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας ήταν για χρόνια ζευγάρι πριν πάρουν την απόφαση, το καλοκαίρι του 2007 να παντρευτούν στο Τρίκορφο Φωκίδας σε έναν ανοιχτό γάμο που... χάλασε κόσμο! Το ζευγάρι εκείνη την ημέρα είχε καλέσει κυριολεκτικά όλο τον κόσμο και με κουμπάρους την Κική Τσόλκα και τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος μάλιστα έφτασε στην εκκλησία με... ελικόπτερο. Το γλέντι που ακολούθησε ήταν από τα πιο αξέχαστα αφού αρκεί μόνο να πούμε ότι σ' αυτό τραγούδησε και ο Πασχάλης Τερζής. Από τότε έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια και το ζευγάρι μοιάζει σαν να βιώνει τον πρώτο καιρό του έρωτά του.

Γαρμπή-Σχοινάς: 27 χρόνια μαζί

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έχουν αφήσει εποχή, όχι μόνο επειδή ο έρωτάς τους είχε γίνει από την αρχή πρωτοσέλιδο στα περιοδικά της εποχής αλλά και γιατί η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά έγινε σε... απευθείας σύνδεση στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο Mega την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997, καθώς ο τραγουδιστής ήθελε να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του η οποία ήταν και καλεσμένη της εκπομπής για να τραγουδήσει. Θυμηθείτε τη μαγική αυτή στιγμή παρακάτω:

Ήταν στις 4 Μαΐου του 1997 που Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και δύο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο ο μοναχογιός τους Δημήτρης.

Πετρουλάκη-Ίβιτς: Ένας αθόρυβος γάμος

H Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς ήταν από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ την εποχή που πρωτοέγιναν ζευγάρι και ο γάμος τους φυσικά είχε γίνει το 1999 εξώφυλλο σε πολλά lifestyle περιοδικά τότε. Οι ίδιοι πάντως φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί να κινούνται «αθόρυβα», επιλέγοντας να αφοσιωθούν στην οκογένεια που ήθελαν να δημιουργήσουν. Και 25 χρόνια μετά, καμαρώνουν για τις τέσσερις κόρες τους, τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα, την Ηλιάνα και τη μεγαλύτερη από όλες, την Άννα-Μαρία.

Ναταλία Δραγούμη: Γάμος εξπρές που όμως κρατά στον χρόνο

«Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού, που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι, όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Eddie. Η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ. Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάζ, ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά “ναι”! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της η Ναταλία Δραγούμη για τη συμβίωση και τον γάμο με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς ο οποίος μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο αφού είναι πολιτικός μηχανικός, στην προσωπική τους ζωή όμως φαίνεται να τα βρίσκουν απόλυτα μεταξύ τους. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 22 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην εφηβεία, την 17χρονη Κλειώ, η οποία έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της και τον 15χρονο Φίλιππο.

Τσαλίκης-Δημητροπούλου: Μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια

Πήγαν να σπουδάσουν ιατρική στη Ρουμανία, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και από τότε δεν χώρισαν ποτέ. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη και τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου που έκλεισαν 23 χρόνια γάμου τον περασμένο Οκτώβριο και είναι αφοσιωμένοι γονείς για τους τρεις γιους που έχουν αποκτήσει. Δείτε όμορφες στιγμές του ζευγαριού στο πέρασμα των χρόνων...

Κουρκούλης-Κελεκίδου: Έρωτας μετά... μουσικής!

Το επίμονο φλερτ του Νίκου Κουρκούλη ήταν εκείνο που έπεισε την Κέλλυ Κελεκίδου πως ο συγκεκριμένος άντρας είχε κάτι που της άρεσε και που ήθελε να ανακαλύψει. Και τα υπόλοιπα έγιναν... ιστορία! Ήρθαν κοντά, συνεργάστηκαν, ερωτεύτηκαν και τελικά παντρεύτηκαν, με πολιτικό γάμο και μάλιστα με επώνυμους κουμπάρους λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Στις 13 Αυγούστου 2009, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον Ραφαήλ και στις 15 Νοεμβρίου 2014 γεννήθηκε η κόρη τους, Ελπινίκη. Από τα μέσα του 2014 μέχρι το 2018 ζούσαν οικογενειακώς στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, λόγω δουλειάς. Πλέον όμως έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα και συνεχίζουν να πορεύονται ευτυχισμένοι κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved