Σοφίνα Λαζαράκη στο gossip-tv: Ο ρόλος στον Σκαραβαίο, η Παρθένα Ζωή & η μαμά της, Μαίρη Μηλιαρέση
Gossip Specials

Σοφίνα Λαζαράκη στο gossip-tv: Ο ρόλος στον Σκαραβαίο, η Παρθένα Ζωή & η μαμά της, Μαίρη Μηλιαρέση

Μετά από επτά χρόνια και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του Ant1 «Παρθένα Ζωή» η Σοφίνα Λαζαράκη επιστρέφει.

Η ηθοποιός και χορεύτρια αποδέχτηκε την πρόταση για τον ρόλο της «Χλόης Αλεξίου» στη νέα σειρά του Alpha «Ο Σκαραβαίος» και από απόψε θα την απολαμβάνουμε ως τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Τσορτέκη που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά.

lazaraki-(5).webp.jpg

Η Σοφίνα Λαζαράκη στον Σκαραβαίο!

Η Σοφίνα Λαζαράκη, το ταλαντούχο αυτό πλάσμα μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τα χρόνια που έζησε στην Ισπανία σπουδάζοντας χορό, την ηρωίδα της στη σειρά αλλά και για την μαμά της, Μαίρη Μηλιαρέση.

Επιστρέφεις τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του Alpha ο Σκαραβαίος. Πες μου δυο λόγια για τον ρόλο σου

«Η Χλόη είναι η κόρη του Σκαραβαίου, είναι 20 ετών και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ ώριμο παιδί για την ηλικία του. Η μαμά της έχει χωρίσει από τον μπαμπά της από όταν η Χλόη ήταν πολύ μικρή οπότε έχει ζήσει με έναν πατέρα που το νούμερο ένα στη ζωή του είναι η δουλειά του. Βέβαια να πω ότι σαν μπαμπάς την αγαπάει πάρα πολύ τη Χλόη αλλά δεν ξέρει και ποιος είναι ο τρόπος να της το δείξει. Η μόνη πηγή τρυφερότητας και αγάπης που έχει η Χλόη στη ζωή της είναι η γιαγιά της (Ράνια Οικονομίδου) ενώ έχει και καλή σχέση με την αδερφή του μπαμπά της (Νικολέτα Καρρά)»

Η σειρά είναι αμιγώς αστυνομική. Τι άλλα στοιχεία θα συναντήσουμε;

«Έχει και κωμικά στοιχεία η σειρά, όπως και στη ζωή. Κωμωδία δεν είναι, ούτε φωτεινή σειρά τη λες αλλά είναι τόσο καλογραμμένη που μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει «ανθρώπινη» και μας βοηθάει και εμάς πολύ. Νιώθω επίσης ότι πάει πολύ γρήγορα, δεν κάνει «κοιλιά», έχει δράση και θα έχει και πολύ ενδιαφέρον»

«Φυσικά και θυμάμαι στιγμές από τη σειρά «Παρθένα Ζωή». Μου έχει μείνει σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση»

Μετά από χρόνια αποχής -από την σειρά «Παρθένα Ζωή», πώς έγινε η πρόταση και αποφάσισες να κάνεις και πάλι τηλεόραση;

«Μετά την Παρθένα Ζωή έφυγα για το εξωτερικό για σπουδές στο χορό. Εξαρχής αυτό ήταν στο πρόγραμμά μου απλά είχε γίνει η πρόταση για τη σειρά και το είχα καθυστερήσει. Μετά το τέλος, έφυγα για Μαδρίτη, οπού για δυο χρόνια σπούδασα κλασσικό και σύγχρονο χορό. Με τον κορονοϊο επέστρεψα και μπήκα σε μια θεατρική ομάδα. Έκανα μια σειρά παραστάσεων στο φεστιβάλ Ρεματιάς και μετά συνέχισα και τον χορό μου εδώ. Δίδαξα έναν χρόνο ενώ παράλληλα έκανα και σεμινάρια υποκριτικής»

Ήθελες όμως να επιστρέψεις στην υποκριτική;

«Ναι και πάντα ήθελα να τα συνδυάσω. Και προσπαθώ να κρατάω και τα δυο. Στη σειρά δεν ξέρω να αν θα με δείτε να χορεύω... μακάρι»

lazaraki-(3).jpg

Πώς ένιωσε η μαμά, Μαίρη Μηλιάρεση, με αυτό το νέο σου βήμα;

«Η μαμά μου χάρηκε πολύ. Θα χαιρόταν βέβαια με οτιδήποτε κι αν έκανα. Με στηρίζει πολύ. Η σχέση μας είναι πολύ καλή παρά το γεγονός ότι δεν τη βλέπω συχνά γιατί μένουμε μακριά»

NDP photo agency

Ο Σκαραβαίος – Πρεμιέρα Κυριακή 04 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στον Alpha!

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές.

«Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved