Γιάννης Ζουγανέλης στο gossip-tv: Ο Άλλος άνθρωπος, τα 20.000 & το «Σπίτι των Ονείρων» που δεν έγινε
Gossip Specials

Γιάννης Ζουγανέλης στο gossip-tv: Ο Άλλος άνθρωπος, τα 20.000 & το «Σπίτι των Ονείρων» που δεν έγινε

Για τη συναυλία του «Άλλου ανθρώπου» που έγινε με σκοπό να δημιουργηθεί το «Σπίτι των ονείρων», μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

Ο σπουδαίος συνθέτης και μουσικός αναφέρθηκε στον Κώστα Πολυχρονόπουλο αλλά και στη συμμετοχή του στην εν λόγω συναυλία. Για την ιστορία να πούμε πως η συναυλία έγινε στις 21 Φεβρουαρίου του 2021.

Λίγες μέρες μετά, στις 5 Μαρτίου, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μοιραζόταν φωτογραφίες από τον χώρο των ονείρων, όπως τον αποκαλούσε, ο οποίος θα μεταμορφωνόταν σε σπίτι των ονείρων του Άλλου Ανθρώπου, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

201602251221430.7159_KOSTANTINOS_POLYXRONOPOYLOS_24022016.jpg

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

«Πράγματι, στην περίοδο της πρώτης καραντίνας, όπου ο κόσμος ήταν κλεισμένος στο σπίτι του, μας προτάθηκε να συμμετέχουμε σε μια πολυπρόσωπη συναυλία, που δεν ήταν και εύκολο να γίνει, διότι υπήρξαν πρόβες, ορχήστρες διαφορετικές, οι οποίες έπαιζαν το ρεπερτόριο του καθενός, για να φτιαχτεί μέσα από τον «Άλλο άνθρωπο, το σπίτι. Αντιλαμβάνεσαι, για δύο λόγους, εγώ και οι συνάδελφοί, εξαιρετικοί όσοι μπαίνουν σε μια διαδικασία να είναι αλληλέγγυοι απέναντι στους αναξιοπαθούντες, το δεχτήκαμε. Οι δύο λόγοι είναι από τη μία το σπίτι, ήταν αυτό το όνειρο που υποτίθεται πως έπρεπε να πραγματοποιηθεί, και από την άλλη γιατί θέλαμε να δώσουμε και λίγη χαρά στους ανθρώπους που ήταν κλεισμένοι στην καραντίνα. Για να μπεις να το δεις, αυτό έπρεπε να πληρώσεις ένα τίμημα, νομίζω είχαν μαζευτεί περίπου 20.000, μπορεί και λίγο λιγότερο».

1D8A6825.jpg

Γιάννης Ζουγανέλης στο gossip-tv!

«Το σπίτι των ονείρων δεν έγινε ποτέ. Σε αυτόν τον κόσμο που στηρίζει όλα αυτά θέλω να απευθυνθώ μέσα από το gossip-tv και να του πω, να μην απογοητεύεται που από το περίσσευμα του, από το υστέρημα του, μερικοί προσφέρουν χρήματα ή τρόφιμα και άλλα, διότι η προσφορά έχει γίνει άσχετα αν κάποιοι εκμεταλλεύονται. Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς.»

202007210956510.9537_GIANIS_ZOYGANELIS_20072020.jpg

Εσείς είχατε συναντήσει τον κύριο Πολυχρονόπουλο;

«Εγώ τον συνάντησα μία φορά εκεί. Ήταν παρών στη συναυλία, στα backstage. Ναι, ήταν πολλοί, πάρα πολλοί καλλιτέχνες και μπράβο σε όλους αυτούς γιατί είναι και μερικοί που δεν είναι αδιάφοροι. Βγήκαν και άλλα πράγματα από την περίοδο της καραντίνας. Όχι, μόνο ανησυχία. Και ο καθένας από εμάς, επειδή μας είχαν ζητήσει πολλοί μέσα από τα social να τους απευθυνθούμε αυτό ήταν μια ευκαιρία να το κάνουμε...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved