Η σέξι σύζυγος του Άλκη Δαυίδ
G-Sexy

Η σέξι σύζυγος του Άλκη Δαυίδ

 Ένας γάμος που χαρακτηρίστηκε ως "USRoyal wedding" κι ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Ο Άλκης Δαυίδ το πήρε το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο που λένε!


Πριν λίγες μέρες έγινε ο γάμος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου και της Τζένιφερ Στάνο. Ο γάμος έγινε στο Oheka Castle στο Long Island της Νέας Υόρκης και οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τα 1000 άτομα! Ανάμεσά τους και οι δύο γιοι του Άλκη από τον πρώτο του γάμο με την Έμμα Μακ Άλιστερ με την οποία χώρισαν πριν από δύο χρόνια.
Η νύφη δύο μέρες νωρίτερα είχε μεγάλο άγχος για το πως θα κυλήσουν τα πράγματα, ενώ οι περισσότεροι φίλοι της έσπευσαν να την στηρίξουν και να την ηρεμήσουν. Τελικά όλα πήγαν καλά και το ζευγάρι επιτέλους παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Ο Άλκης Δαυίδ πριν από μερικούς μήνες μάλιστα προκειμένου να της εκφράσει την αγάπη του, δώρισε στην αγαπημένη του μία Bentley GTC SPEED αξίας 300.000 ευρώ, ενώ "χτύπησε" στο χέρι του τατουάζ με το όνομά της. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο bachelor party που διοργάνωσε το ζευγάρι δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο. Το γνωστό μοντέλο στο πάρτι δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει νέες δημιουργίες της σε μαγιό τις οποίες σχεδίασε για επώνυμο οίκο του Beverly Hills. To weekend ολοκληρώθηκε με τη νύφη και τις εντυπωσιακές φίλες της να απολαμβάνουν ένα γυναικείο strip show σε καμπαρέ του Λας Βέγκας.
Πηγή φωτογραφιών: ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved